Spil Xmas Joker Online

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 1.000 kr. + 50 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling:
100 kr.
LeoVegas bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*
LeoVegas Vilkår:Kun nye spillere. Min. 18 år. Cash freespins fås ved NemID verificering, uden omsætning. For velkomstbonus er indbetaling min. 100 kr. som omsættes 10x og bonussen udbetales i kontanter.18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Præsentation

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Xmas Joker online. Med simpel grafik, flere bonus funktioner, 3 hjul og 5 betalingslinjer som udbetaler op til 750000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Play’n GO har udviklet Xmas Joker med et Christmas tema, som særligt henvender sig til Holiday fans.Xmas Joker spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 50 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 750000, alt sammen med en lav indsats per linje på 1.

Xmas Joker Funktioner i Spillet

Xmas Joker er meget mere end en spillemaskine som kun Holiday fans vil holde af. Lad os kigge nærmere på hvad Xmas Joker tilbyder af særlige funktioner.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins samt 7 symboler, hvoraf det ene er en scatter på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 50 gange linjeindsatsen. Spillet har en fin udbetalingsprocent på 96.98%.

Derfor blev Xmas Joker udviklet

I 2015 blev Xmas Joker udviklet af Play’n GO, som også i dag har licens på spillet. Play’n GO opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde Xmas Joker så gnidningsløst som muligt.

Information om Xmas Joker

Du ser her en liste over reglerne for Xmas Joker:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 3 af samme symbol på en af de 5 spillelinjer
 • Alle gevinster er for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på Xmas Joker indeholder 50 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Sådan fungerer Xmas Joker

På Xmas Joker er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Xmas Joker anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Xmas Joker online og vinde rigtige penge.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 3 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

For at få 3 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. På Xmas Joker behøver du ikke tænke over dette, da du helst skal satse på 5 spillelinjer.

Her er en guide til hvordan du spiller Xmas Joker:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Xmas Joker spillet er der 5 spillelinjer fordelt over 3 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 5, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Xmas Joker mindre attraktiv at spille. Spil Xmas Joker online med indsats på 5 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 750000kr.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Desuden er der, spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 5 linjer.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

Vil du spille Xmas Joker for rigtige penge, eller andre Play’n GO spillemaskiner, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke for Xmas Joker – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Xmas Joker’s jackpot på 50 gange din indsats.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Play’n GO har fastsat antal mønter på Xmas Joker – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Xmas Joker vil alle 5 spillelinjer altid være aktive. Play’n GO har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Xmas Joker.

Ønsker du at justere din indsats på Xmas Joker, så brug indsats størrelse/møntværdi knapperne.

Det betyder at du styre din indsats, og vælge at satse på alt fra 1kr til 50kr per linje. Den ganske store maks. indsats på hele 50kr per linje, hentyder at Play’n GO har lavet Xmas Joker spillemaskine til storspillere.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Sådan kan du starte de 3 hjul, mens du beholder indstillingerne på Xmas Joker fra før. Du kan også starte Xmas Joker ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 3 hjul der spinder op til 50 gange i træk.

 • Du bør også overveje indstillingerne for lyden og fuld skærm, inden du går i gang med at spille Xmas Joker spillemaskine.

Xmas Joker har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Play’n GO få fixet, så man kan nyde Xmas Joker spillet i fuld skærm.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille Xmas Joker hele natten uden at forstyrre andre.

Der er ingen lydstyrke funktion på Xmas Joker til at skrue op/ned. Så du kan kun skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs.

Alle Xmas Joker Symboler

Du finder 7 symboler på Xmas Joker spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Star
 • Bells
 • Christmas Decoration
 • Ribbon Candy and Gingerbread Man

Oven i dem, finder du også:

 • Joker scatter symbol
 • Xmas Gift symbol
 • Joker freespins symbol

Star er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Star 3 gange på alle de 5 spillelinjer vil du få udbetalt 50 gange din indsats. Med en indsats på på alle 5 spillelinjer, vil 3 Star symboler udbetale 50 gange din indsats – eller mønter.

På billedet herunder ses Xmas Joker’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedst symbol er Bells. Når du satser 1kr per linje, får du udbetalt 40 gange din indsats, men du vælger at satse 50kr per linje og får 3 af disse symboler, kan du vinde 2000kr. Der er også det gavmilde Christmas Decoration symbol, som giver dig 30 gange din indsats selv ved min. indsats på 1kr per linje, men som kan øge din saldo med 1500kr, hvis 3 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Hvor Xmas Joker’s Xmas Gift symbol kan give dig -gange per gevinstlinje. Men selv det dårligst betalende symbol Ribbon Candy and Gingerbread Man, giver dig 10 gange din indsats, hvis du får 3 på en aktiv linje.

Scatter symbolet Joker vil altid være godt at få. Symbolet kan alene gange din indsats med , og som Xmas Joker scatter kan Joker erstatte alle 7 symboler.

Symbolet Joker på Xmas Joker udløser free spins.

Xmas Joker’s Linjer

På Xmas Joker video spillemaskine finder du 3 hjul og 5 betalingslinjer.

De linjer som løber på tværs af de 3 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

På Xmas Joker kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 5 aktive linjer.

Du kan indstille niveauet for din indsats som forklaret ovenfor, og derved styre din indsats.

Spil Xmas Joker nu 

*Reklamelink*

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Betalingslinjer læses altid fra venstre til højre.
 • Du skal mindst have 3 ens symboler på en af betalingslinjerne for at vinde.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Kun den højeste gevinst på en betalingslinje giver gevinst. Så hvis du for eksempel får to gevinster, vil du kun få udbetalt den største af de to.
 • De 5 linjer på Xmas Joker er faste. Du kan ikke deaktivere nogle linjer, og må derfor satse på dem alle. Og da alle betalingslinjerne er aktive, vil 3 ens symboler altid udbetale gevinst.

Hvor mange hjul har spillet?

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 3 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Play’n GO spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Det spændende spil Xmas Joker har 7 standard symboler. Og kryds fingre for at du får Xmas Gift symbolet, for så er der mulighed for at ramme den helt store gevinst.

Fastsat Xmas Joker Jackpot

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Xmas Joker jackpot. Men til gengæld er der Star symbolet som udløser en stor gevinst på 50 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 750000kr i kontanter for maks. indsats på 50kr per linje som er i mønter.

Progressiv Jackpot på Xmas Joker

Du kan ikke vinde en progressiv Xmas Joker jackpot. Det kan dog være at, dette Play’n GO spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er Play’n GO’s Xmas Joker en 3D Spillemaskine?

Xmas Joker er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Hvordan bruges Knapperne?

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Xmas Joker’s knapper fungerer:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Xmas Joker hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 3 hjul, med chance for at vinde op til 750000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Xmas Joker:

 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Xmas Joker
 • Xmas Joker’s Info der fortæller mere om Xmas Joker’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Play’n GO har valgt ikke at give Xmas Joker en Turbo knap, men det betyder ikke noget for spilleoplevelsen.

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Xmas Joker’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne Play’n GO video og få mest muligt ud af din Xmas Joker oplevelse.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Xmas Joker kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

Play’n GO inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

De 3 hjul kan programmeres til at stoppe, hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Inden du opretter en konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Xmas Joker, når man spiller for rigtige penge.

Dette særlige Holiday spil har ikke en Sats En knap, men du kan selv indstille den til 1kr.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 1. Det kan du gange med de 5 betalingslinjer og derved får du 5kr i alt.

På Xmas Joker er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 5 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 5 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Xmas Joker’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 5kr, tillader Play’n GO dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 5 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 250kr. Vil spille Xmas Joker med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Xmas Joker’s udbetalingsprocent registreret over tid. 3-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

På Xmas Joker’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 96.98%.

Særlige Funktioner på Xmas Joker

Mellem de 7 symboler, har Xmas Joker også et wild symbol. Som noget helt særligt har dette video spil, et Xmas Gift symbol der udløser en gavmild mutiplikator på gange din indsats per linje.

Scatter

På Xmas Joker kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Joker. Det ganger nemlig hele din indsats med . Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Her ses et billede af scatter symbolet:

Wild

Det er altid godt at få symbolet, det kan nemlig erstatte Xmas Joker’s andre symboler. Så hvis du får 2 Christmas Decoration symboler, kan symbolet stå i stedet for det sidste Christmas Decoration symbol, og udbetale gevinst på 30 gange din linjeindsats.

Mens du kan vinde gode summer af penge på Xmas Joker, bliver det ikke ved hjælp af wild symbolet. Play’n GO har nemlig ikke tilføjet et wild symbol, men måske de vil gøre det i fremtiden.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Xmas Joker. Men du kan du nyde Xmas Joker’s mange sjove features.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Xmas Joker. Til gengæld du kan vinde op til 50 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 3 hjul. Men det kan jo være at Play’n GO beslutter sig for at give Xmas Joker et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 7 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Xmas Joker, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 3 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 3 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Xmas Joker er Star. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Star symbolet udbetaler 50 gange din linjeindsats, hvis du får alle 3. Det næstbedste symbol, Bells, vil udbetale en gevinst på 40 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Christmas Decoration symbolet, kan du få udbetalt op til 30 gange din indsats – med 3 Christmas Decoration symboler på linje. Det mindst generøse af de 7 symboler er Ribbon Candy and Gingerbread Man. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Xmas Joker – stadig kan gange din linjeindsats med 10.

Spil Xmas Joker 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 3 hjul på Xmas Joker? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Play’n GO givet dig et par valgmuligheder.

 • Indstil dit indsats niveau
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

På dette Play’n GO spil, vil de 5 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Xmas Joker ved hjælp af linjerne.

Xmas Joker giver dig frihed til at indstille niveauet af din indsats, så du selv kan vælge hvor meget du vil satse per linje. Du kan sætte antallet af mønter til mellem 1 og 1 på hver af de 5 linjer. Men husk på, med 1 satser du kun per spin, hvilket også har direkte indflydelse på hvor meget du kan vinde.

Møntværdien på Xmas Joker

Mønterne på Xmas Joker har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

Multiplikator Gevinst

Mens mange Play’n GO spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Xmas Joker’s 50 gange linjegevinst, har Xmas Joker ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette video spil ville virkelig havde været bedre med.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Kan Xmas Joker belønne mig med bonusspil?

Har Xmas Joker et Bonusspil?

Xmas Joker har ingen bonus runde. Men du kan få 50 gratis spins, så næsten ligesom at spille gratis.

Spil Xmas Joker nu 

*Reklamelink*

Få dobbelt gevinst udbetalt

Play’n GO har ikke inkluderet en gamble funktion på Xmas Joker. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en video spillemaskine, fordi så kan du spinde de 3 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Design & Layout

Xmas Joker er en af de typiske Play’n GO video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Christmas spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Xmas Joker
 • Tjekke Xmas Joker’s info sektion

På en video spilleautomat, er lyden vigtige. Play’n GO har sørget for at den passer fint til Xmas Joker’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Xmas Joker? Bare kig nærmere på dette Christmas relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Star – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 50. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 3 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Hvordan kan Xmas Joker tips forbedre gevinstchancen?

Lige meget hvor mange Xmas Joker tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Xmas Joker’s udbetalingsprocent og house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Xmas Joker udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som i gennemsnit beholder.

Xmas Joker har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.98%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Xmas Joker har en tilbagebetalingsprocent på 96.98%, derudover kan du forvente enorme gevinster, nu og da.

Information om Play’n GO:

 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Grundlagt: 1997
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/

Spil Xmas Joker nu 

*Reklamelink*