Wizard of Gems Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Wizard of Gems nu 

*Reklamelink*

Spil Wizard of Gems

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Spil Introduktion

Søger du et eventyr på en 3D spillemaskine? Så spil Wizard of Gems online – det vil give dig det du søger. Med fængende grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 6250000kr, er du sikker på at blive underholdt. Wizard of Gems er en af Play’n GO’s populæreste spillemaskiner, med et Gems tema som kan tryllebinde de fleste.Du får chancen for at vinde 500 gange din indsats på Wizard of Gems spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 6250000, eller opnå endnu større gevinster under Multiplier runden, for en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Wizard of Gems Funktioner i Spillet

Wizard of Gems henvender sig ikke bare til Magic fans. Lad os se nærmere på hvad Wizard of Gems rent faktisk tilbyder.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 9 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne 3D spillemaskine.

Jackpotten er 500 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 96.66%.

Besøg og spil Wizard of Gems online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade app, hvis du prøve Wizard of Gems app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Sådan blev Wizard of Gems udviklet

Play’n GO står bag udviklingen af Wizard of Gems, som blev udgivet tilbage i 2015. Desuden opdateres denne 3D regelmæssigt af Play’n GO, så man altid får den bedste Wizard of Gems oplevelse.

Information om Wizard of Gems

Samtlige regler for Wizard of Gems er oversigten her:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 3 af samme symbol på en af de 20 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 9 af symbolerne undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på Wizard of Gems giver 50 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

 

Med den faste møntværdi, behøver du ikke at ændre på indstillingerne. I stedet, kan du holde dit fokus på at vinde Wizard of Gems’s jackpot på 500 gange din linjeindsats.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Play’n GO har besluttet at holde mønt indstillingen i Wizard of Gems fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

På Wizard of Gems vil man altid spille med alle 20 spillelinjer aktive. Play’n GO har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Wizard of Gems.

På Wizard of Gems kan du justere størrelsen af din indsats, på indsats størrelse/møntværdi knappen.

Således kan du vælge at satse mellem 0.1kr og 25kr per linje. Den temmelig høje maks. indsats på 25kr per betalingslinje, kunne antyde at Play’n GO har målrettet Wizard of Gems spillet mod storspillere.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Wizard of Gems fra før. Du kan også starte Wizard of Gems ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 50 gange i træk.

 • Du bør også overveje indstillingerne for lyden og fuld skærm, inden du går i gang med at spille Wizard of Gems spillemaskine.

Wizard of Gems har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Play’n GO få fixet, så man kan nyde Wizard of Gems spillet i fuld skærm.

Når det kommer til lydstyrken på Wizard of Gems, kan du slukke helt for den med et enkelt klik på mute knappen.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Wizard of Gems er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Wizard of Gems Symboler

Du finder 9 symboler på Wizard of Gems spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Red Gem
 • Pink Gem
 • Orange Gem
 • Green Gem
 • Purple Gem
 • Dark Blue Gem

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Spell Book wild symbol
 • Gem Star scatter symbol
 • Gem Star freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Red Gem. Er du så heldig at få Red Gem 5 gange på alle 20 spillelinjer kan du få udbetalt 500 gange din indsats. Med en indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Red Gem symboler udbetale 500 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser Wizard of Gems’s bedst betalende symbol:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Pink Gem. Satser du 0.1kr per linje, kan du nemlig vinde 200 gange din indsats, og satser 25kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 5000kr. Derefter er der det gavmilde Orange Gem symbol, som belønner dig med en gevinst på 125 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men som kan forøge din saldo med 3125kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Green Gem og Purple Gem kan gange din indsats med henholdsvis 75 og 60. Men selv det dårligst betalende symbol Dark Blue Gem, giver dig 40 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Udover Spell Book symbolet, har Wizard of Gems et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Wizard of Gems. Men alene kan Gem Star symbolet gange din indsats med .

På Wizard of Gems er der et Gem Star symbol, specielt til free spins.

Wizard of Gems’s Udbetalingslinjer

På Wizard of Gems spillemaskine er der 5 hjul og 20 linjer.

De linjer der løber på tværs af de 5 hjul på denne 3D kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.

På Wizard of Gems kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 20 aktive linjer.

Du kan altid styre din indsats, ved at vælge hvor mange betalingslinjer du satser på.


Spil Wizard of Gems 

*Reklamelink*

Tips om betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 3 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 20 linjer på Wizard of Gems er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 3 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Om Wizard of Gems’s Hjul

Når det kommer til hjulene på Wizard of Gems, har Play’n GO holdt det traditionelt. De 5 hjul spinder nemlig nedad, hvilket er det mest almindelige. Men selvom der ikke er noget specielt ved hjulene på denne 3D, er gevinsterne stadig det hele værd.

Dette Play’n GO spil har 9 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Kan man vinde en fast Wizard of Gems Jackpot?

Du kan ikke vinde en fast Wizard of Gems jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Red Gem symbolet kan for eksempel gange din indsats med 500. Så du har chancen for at vinde op til 6250000kr for maks. indsats på 25kr per gevinstlinje.

Om Den Progressive Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Wizard of Gems jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Play’n GO spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Om Play’n GO’s Spilleautomater

Wizard of Gems er en speciel type spillemaskine – nemlig 3D. Udover dette spil, har Play’n GO et mange andre flotte spilleautomater og spillemaskiner. Hvis du vil gerne vide mere omklassiske spilleautomater og spillemaskiner, så læs videre herunder.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Jep, Wizard of Gems’s grafik kan få dig til at vælte bagover. (brand_type) spillere kan ikke få nok af dette spil.

Info om Wizard of Gems’s Knapper

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Wizard of Gems:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige 3D spil er start knappen. På Wizard of Gems hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 6250000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Wizard of Gems:

 • Indstil lydniveauet på Wizard of Gems
 • Brug info ikonet for at læse mere om Wizard of Gems, såsom regler og gevinster

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Play’n GO har valgt ikke at give Wizard of Gems en Turbo knap

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Wizard of Gems, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Wizard of Gems benytte dig af autospil funktionen.

På Wizard of Gems kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

Wizard of Gems giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Wizard of Gems for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 10000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Wizard of Gems.

Dette særlige Magic spil har ikke en Sats En knap, men du kan selv indstille den til 0.1kr.

Dem der godt kan lide at spille med lave indsats kan satse 0.1kr per linje, hvilket på samtlige 20 linjer bliver en indsats på 2kr.

På Wizard of Gems er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 20 linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Wizard of Gems’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

For at spille med maksimal indsats på Wizard of Gems, er du nødsaget til selv at indstille møntværdien. Den maksimale indsats på Wizard of Gems er 1 mønter på hver af de 20 spillelinjer, hvilket svarer til 500kr.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på 3D spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Wizard of Gems’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 96.66%.

Særlige Funktioner på Wizard of Gems

Blandt Wizard of Gems’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder.

Scatter

På Wizard of Gems kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Gem Star. Det ganger nemlig hele din indsats med . Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Her ses scatter symbolet:

Wild

Det er altid godt at få Spell Book symbolet, det kan nemlig erstatte Wizard of Gems’s andre symboler. Så hvis du får 4 Orange Gem symboler, kan Spell Book symbolet stå i stedet for det sidste Orange Gem symbol, og udbetale gevinst på 125 gange din linjeindsats.

Dette symbol er Wizard of Gems’s Spell Book symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er sådan en god funktion. Men den findes ikke på Wizard of Gems. Så du må lade dig underholde af de mange andre features.

Stacked Wild

Wizard of Gems har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 500 gange.

Overlay Wild

Wizard of Gems spillere kan kun ønske, at Play’n GO ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette 3D spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Wizard of Gems’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Wizard of Gems’s størst udbetalende symbol er Red Gem. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 500 gange din linjeindsats. Dernæst kommer Pink Gem symbolet med en attraktiv gevinst på 200 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Orange Gem symboler på en aktiv spillelinje, vil din konto stige med 125 gange din indsats . Næste i rækken er Green Gem, som giver 75 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Og med Purple Gem symbolet kan du forvente en gevinst på 60 gange linjeindsatsen. Det dårligst udbetalende af de 9 symboler er Dark Blue Gem. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 40.

Spil Wizard of Gems 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Play’n GO har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

Mens mange andre Play’n GO spil har fleksible betalingslinjer, er Wizard of Gems’s linjer fastsat til 20. Det er dog ikke en ulempe. Wizard of Gems, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

På Wizard of Gems kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Wizard of Gems indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Kan jeg vælge min møntværdi?

En anden måde at finindstille din indsats er ved at sætte møntværdien. Det er ikke mere kompliceret end at justere lyden eller indsats niveauet.

Gevinst med Wizard of Gems’s multiplikator

Wizard of Gems har desværre ikke en multiplikator funktion, men til gengæld er der Multiplier funktionen som kan hjælpe til at udløse flere gevinster i samme spin.

Spil Wizard of Gems nu 

*Reklamelink*

Dobbelt op på din Wizard of Gems gevinst

Wizard of Gems har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster regelmæssigt. Så ligegyldigt hvad de 9 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Grafik & Design

De 9 symboler er næsten er kunstværk, ligesom resten af Wizard of Gems’s layout, der indeholder forskellige spillemuligheder som:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se Wizard of Gems’s regler

På en 3D spilleautomat, er lyden vigtige. Play’n GO har sørget for at den passer fint til Wizard of Gems’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Wizard of Gems’s Maksimale Udbetaling

Hvor store gevinster kan du så forvente på Wizard of Gems? Tjek gevinstoversigten for dette Play’n GO’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Red Gem er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 500 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Red Gem symboler på en gevinstlinje.

Findes der Wizard of Gems tips til at vinde mest muligt?

Der findes ingen Wizard of Gems tips der forbedre dine odds for at vinde på dette grafisk avancerede spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: Wizard of Gems’s udbetalingsprocent og house edge. Udbetalingsprocenten er det som Wizard of Gems’s 5 hjul og 20 linjer udbetaler over en længere periode, mens house edge er det gennemsnit tjener.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Wizard of Gems’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Wizard of Gems samt andre Play’n GO spil.

På Wizard of Gems udløses der ofte gevinst, men mindre beløb. Udbetalingsprocenten er på 96.66%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Introduktion til Play’n GO:

 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Grundlagt: 1997
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/

Spil Wizard of Gems nu 

*Reklamelink*