Anmeldelse af Samba Carnival Online Spilleautomat

Spil Samba Carnival 

*Reklamelink*

Spil Samba Carnival online

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Introduktionsbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en spillemaskine, så er Samba Carnival lige det du kigger efter. Med fin grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 15 betalingslinjer som udbetaler op til 156250kr. Så spil Samba Carnival online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af Play’n GO’s bedste spillemaskiner, med et Carnival tema som Festival fans holder meget af.Samba Carnival spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 2500 gange din linjeindsats, få flere gevinster i bonusspillet, få kontante gevinster på op til 156250, alt det med en lav min. indsats på 0.1 per spillelinje.

Samba Carnival Features

Samba Carnival henvender sig ikke bare til Festival fans. Lad os se nærmere på hvad Samba Carnival rent faktisk tilbyder.

Der er mange underholdende features blandt andet en interessant Samba Carnival bonus runde, samt 9 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 2500 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 95.79%.

Derfor blev Samba Carnival udviklet

Play’n GO er spiludvikleren bag Samba Carnival, som blev udgivet i 2016. De har stadig licens på spillet. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Play’n GO, for altid at give dig den bedste spilleoplevelse på Samba Carnival.

Spilleinformation

Herunder ses en oversigt over reglerne for Samba Carnival:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 3 af samme symbol på en af de 15 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinst vil kun blive udbetalt for de valgte spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 9 af symbolerne undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Mindste indsats er 1
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Sådan virker Samba Carnival

Det handler om at få mindst 3 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Samba Carnival, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Samba Carnival online og få store gevinster.

For at starte Samba Carnival skal du blot klikke på Spin når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at indstille møntværdien. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

For at få 5 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. Du indstille antallet af aktive spillelinjer på Samba Carnival video på knapperne under hjulene. For størst gevinst chance, skal du spille på alle 15 spillelinjer.

Trin for trin guide til Samba Carnival:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Samba Carnival med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 156250kr. Du finder 15 spillelinjer på Samba Carnival, fordelt over de 5 hjul. Hvilket vil sige at du kan vælge imellem 1 til 15 linjer. Et godt råd – spil Samba Carnival online med alle 15 spillelinjer aktiveret!

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der er bestemt spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 15 linjer.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

Play’n GO lader dig vælge værdien af mønterne på Samba Carnival. Det kaldes også nogle gange for møntstørrelse. Det er simpelt – bare klik på møntværdi indstillingen. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 2.5kr – den højeste møntværdi.

Spillelinjerne bør altid indstilles til maks. antal hvis du vil vinde Samba Carnival’s jackpot, men du kan sætte møntværdien til hvad som helst og stadig få din indsats på en vinderlinje ganget med 2500.

 • Er din ønskede møntværdi indstillet, så gå videre til valg af indsats per linje.

Denne feature kan varierer ved forskellige casinoer. Kan du selv vælge antallet af mønter du vil satse på Samba Carnival’s 15 linjer. Ved at klikke på knapperne kan det ændres fra 1, hvilket er den laveste indstilling, til den højeste på 5 mønter, som kan satses på en enkelt linje.

Vælg om du vil satse på op til 15 linjer, eller reducere antallet helt ned til 1. Brug blot spillelinje knapperne til at slå dem til eller fra.

Indstil alt på en gang, ved at bruge ‘Maks. Indsats’ knappen.

Således kan du vælge at satse mellem 0.1kr og 12.5kr per linje. Den temmelig høje maks. indsats på 12.5kr per betalingslinje, kunne antyde at Play’n GO har målrettet Samba Carnival spillet mod storspillere.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Samba Carnival forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Samba Carnival. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 50 gange i træk.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Samba Carnival spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

Samba Carnival har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Play’n GO få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Samba Carnival spillet.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille Samba Carnival hele natten uden at forstyrre andre.

Samba Carnival har ikke en lydstyrke funktion hvor du kan skrue op/ned. Du kan enten skrue helt op eller slukke for lyden.

Alle Samba Carnival’s Symboler

Der er 9 symboler på Samba Carnival spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Pink Carnival Girl
 • Blue Carnival Girl
 • Green Carnival Girl
 • Pineapple
 • Watermelon
 • Lime

Udover disse, finder du også:

 • Maracas wild symbol
 • Samba Drums scatter symbol
 • Samba Drums bonus symbol

Pink Carnival Girl er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Pink Carnival Girl 5 gange på alle de 15 spillelinjer vil du få udbetalt 2500 gange din indsats. Med en indsats på 75 på alle 15 spillelinjer, vil 5 Pink Carnival Girl symboler udbetale 2500 gange din indsats – eller 62500 mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Samba Carnival ses på billedet her:

Blue Carnival Girl er det næstbedste symbol. Satser du 0.1kr per linje, kan du få en gevinst på 1000 gange, men satser du 12.5kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 12500kr. Efter Blue Carnival Girl er der det gavmilde Green Carnival Girl symbol, som belønner dig med en gevinst på 500 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan give op til 6250kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Pineapple og Watermelon ganger din indsats med henholdsvis 250 og 125. Og selv Lime som er det lavest betalende, vil give dig 75 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Det er fedt med et Maracas symbol, men Samba Drums symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Samba Carnival. Symbolet Samba Drums kan alene gange din indsats med .

Gevinstlinjer

Samba Carnival er en video spillemaskine som har 5 hjul og 15 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.Du kan vælge hvilke linjer du vil spille på ved at ændre på betalingslinje knapperne.

Laveste antal mønter du kan satse på Samba Carnival er 1 mønter – det er 1 per spillelinje. Vil du satse maks. er det 5 mønter per spillelinje, hvilket giver en samlet indsats på75 mønter. Du kan selv ændre møntværdien ved at bruge af møntværdi indstillingen.

Som på de fleste andre spil, kan du kontrollere antallet af mønter du vil satse ved at bruge ‘mønt’ knappen.

Spil Samba Carnival 

*Reklamelink*

Info om Samba Carnival’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Om Samba Carnival’s Hjul

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Play’n GO spil. Men bare fordi hjulene på Samba Carnival kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

På de 5 hjul, vil du se 9 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol.

Findes der en fastsat Samba Carnival Jackpot?

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Samba Carnival jackpot, er der andre fordele som Pink Carnival Girl symbolet der udløser gevinst på 2500 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 156250kr i kontanter for maks. indsats på 12.5kr per linje eller 75 i mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Der er ingen progressiv Samba Carnival jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette Play’n GO spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Samba Carnival. Som er let selv for en begynder og samtidig visuelt flot. Samba Carnival er blot en ud af mange flotte Play’n GO spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Samba Carnival for rigtige penge.

Er Samba Carnival det man kalder en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Play’n GO’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Samba Carnival er i hvert fald god kvalitet, så Play’n GO har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Knapperne på Samba Carnival

Her er et overblik over knappernes funktioner på Samba Carnival:

Start Knappen

Hvis du vil spille Samba Carnival, kan du ikke undgå at bruge Spin knappen. Da det er den der starter de 5 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 156250kr. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på Samba Carnival omfatter også:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Samba Carnival
 • Brug Maks. Indsats hvis du vil indstille din indsats til den maks.
 • Juster lydstyrken på Samba Carnival
 • Indstil mønter og betalingslinjer

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, selv under bonusspil, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Der er ingen Turbo knap på Samba Carnival. Ikke desto mindre, er Samba Carnival stadig et meget underholdende spil.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Samba Carnival’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Samba Carnival’s sjove features. Sæt Samba Carnival på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Play’n GO lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Samba Carnival giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil.

Min. Indsats

Før du åbner en konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Samba Carnival for rigtige penge.

Play’n GO har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du gøre det manuelt ved at ændre på mønter, helt ned til 1 per linje.

Det er nemt at vælge den laveste møntværdi på Samba Carnival, bare sænk møntværdien til 0.1kr. Hvis du også vælger at spille på det mindste antal betalingslinjer: 1, så vil din samlede indsats være 0.1kr per spin.

For at give spilleren flere muligheder, har Play’n GO lavet dette spil med fleksible betalingslinjer. I alt er der 15 linjer tilgængelige, men du kan vælge ned til 1. Gør du det, udbetaler Samba Carnival ikke ligeså godt for eksempel vil der komme færre bonusspil.

Maks. Indsats

Vil du have mest ud af Samba Carnival – store jackpotgevinster og ekstra features, så skal du benytte dig af Maks. Indsats knappen. Alt du skal gøre er at klikke på Maks. Indsats. På Samba Carnival er maks. indsats 75 mønter, altså 5 mønter på samtlige 15 linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 187.5kr.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Samba Carnival udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Samba Carnival tilbyder dig en fin tilbagebetalingsprocent på 95.79%.

Særlige Funktioner på Samba Carnival

Som mange andre spil, har Samba Carnival både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder. Bonusspillet har sit eget særlige symbol.

Scatter

Scatter symbolet på Samba Carnival kaldes for Samba Drums. Det ganger din indsats med . Og historien slutter ikke her – Samba Drums udløser også bonusspil.

Her ses scatter symbolet:

Wild

Det er altid godt at få Maracas symbolet, det kan nemlig erstatte Samba Carnival’s andre symboler. Så hvis du får 4 Green Carnival Girl symboler, kan Maracas symbolet stå i stedet for det sidste Green Carnival Girl symbol, og udbetale gevinst på 500 gange din linjeindsats.

Herover kan du se Samba Carnival’s Maracas symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Samba Carnival. Heldigvis har Play’n GO givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Play’n GO har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

På Samba Carnival har Play’n GO ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 2500 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 9 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Samba Carnival, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Samba Carnival er Pink Carnival Girl. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Pink Carnival Girl symbolet udbetaler 2500 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Blue Carnival Girl, vil udbetale en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Green Carnival Girl symbolet, kan du få udbetalt op til 500 gange din indsats – med 5 Green Carnival Girl symboler på linje. Næste i rækken er Pineapple. For en vindende linje fyldt med Pineapple symboler kan du forvente 250 gange din indsats. Mens 5 Watermelon symboler, vil belønne dig med 125 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 9 symboler er Lime. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Samba Carnival – stadig kan gange din linjeindsats med 75.

Spil Samba Carnival 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Play’n GO har gjort det let for Samba Carnival spillere.

 • Aktiver det ønskede antal af linjer
 • Indstil antallet af mønter per linje
 • Brug møntværdi indstillingen
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

En af Samba Carnival’s fordele er at, Play’n GO har givet spilleren mulighed for at vælge mellem 1 til 15 gevinstlinjer.

Dette spil med 15 linjer byder på meget mere end blot fleksible linjer. Brug mønt indstillingen – fra 1 til 5, til at indstille det perfekte beløb.

Møntværdien på Samba Carnival

Når du får gevinst, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Du kan tildele hver mønt en værdi fra 0.1kr til 2.5kr. Bare brug knapperne til at sænke eller forhøje værdien af hver mønt. Husk, at møntværdien fra 0.1kr til 2.5kr referer til værdien af en enkelt mønt. Ved beregning af din samlede Samba Carnival indsats, skal du stadig overveje antallet af mønter per linje. Uanset om du satser 1 eller 5 på hver af de 15 linjer vil det have indflydelse på størrelsen af din indsats. Kort sagt, når du spiller Samba Carnival, kan du satse fra 0.1kr til 187.5kr i kontanter.

Har Samba Carnival multiplikator funktion?

Samba Carnival har desværre ikke en multiplikator funktion, men de 5 hjul kan stadig underholde dig. Det kunne ellers have gjort dette video spil noget mere underholdende.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Hvad kan vi forvente af dette Play’n GO spil?

Samba Carnival’s Bonus Runder

Ja, der er et bonusspil. Samba Carnival bonusspil er et ekstra spil, hvor du kan vinde generøse gevinster. Spillet starter med Samba Drums symbolet.

Spil Samba Carnival 

*Reklamelink*

Dobbelt op på din Samba Carnival gevinst

Samba Carnival giver dig chancen for at fordoble din gevinst i spillets Gamble gamble feature.

Sådan her fungerer Gamble runden:Hver gang du får gevinst vil du få valget mellem; at beholde gevinsten, eller gå for Dobbelt eller Intet. Bare klik på yes så starter Gamble funktionen. Det betyder at du skal komme med et gæt, brug Red eller Black knappen. Gætter du rigtigt vil din gevinst blive fordoblet, men er det forkert bliver den taget. Gamble spillet er ret generøst, og tilbyder 2500 mønter hvilket er 6250kr i kontanter.

Samba Carnival’s Grafik

Mange spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Justere møntværdien
 • Indstille antallet af mønter
 • Starte auto funktion
 • Vælge Samba Carnival’s maks. indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Satse din gevinst i Gamble spillet
 • Åbne Info for at se Samba Carnival’s regler

Folk der elsker Festival tema’et, får en autentisk oplevelse på Samba Carnival, dels takket være dens lyd som Play’n GO har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s enkle grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 156250kr uden at blive distraheret, så brug Samba Carnival’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Samba Carnival? Bare kig nærmere på dette Carnival relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Pink Carnival Girl – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 2500. Med en indsats på 5 mønter per linje og 2.5kr som møntværdi, vil du få 62500 mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Findes der Samba Carnival tricks der forbedre gevinstchancen?

En Samba Carnival strategi kan ikke give dig gevinst. Men Samba Carnival’s udbetalingsprocent samt house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Samba Carnival’s 5 hjul og 15 linjer i gennemsnit udbetaler, mens house edge viser casinoets avance.

Play’n GO har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 95.79%. Der er derfor gode chancer for gevinst på Samba Carnival.

Samba Carnival udbetaler hyppigt mindre beløb. Med en tilbagebetalingsprocent på 95.79%, er dine vinder odds på de 15 linjer helt fine.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36

Spil Samba Carnival 

*Reklamelink*