Vind på Sails of Gold Online

Spil Sails of Gold nu 

*Reklamelink*

Spil Sails of Gold online

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Spilpræsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Sails of Gold lige det du leder efter. Med enkel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 10 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Sails of Gold online – en af Play’n GO’s sjoveste spil, med et Adventure tema som ikke kun Exploration fans holder af.Et spin på Sails of Gold spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 1000 gange din indsats, udløse free spins, udbetale gevinster på op til 2500000, det kræver kun en min. indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Sails of Gold Online Funktioner

Sails of Gold er meget mere end bare en spillemaskine som kun Exploration fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Sails of Gold kan tilbyde.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, samt 11 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 1000 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 96.25%.

Prøv og spil Sails of Gold online – så kan du vinde kontante præmier. Kan du også prøve Sails of Gold app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Derfor blev Sails of Gold udviklet

Da Sails of Gold udkom i 2016, var det Play’n GO der stod bag spillet. Efterfølgende har Play’n GO jævnligt opdateret dette video spil, for at Sails of Gold altid lever op til det efterspurgte niveau.

Regler for Spillet

Her ser du en oversigt over reglerne for Sails of Gold:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 10 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for aktive spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 11 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Sails of Gold udløser 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er 1
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Sådan virker Sails of Gold

Det handler om at få mindst 3 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Sails of Gold, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Sails of Gold online og få store gevinster.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved hjælp af møntværdien. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få min. 3 af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot klikke på Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. Knapperne på Sails of Gold video gør det muligt at indstille antallet af aktive spillelinjer. For det bedste resultat, skal du spille på alle 10 spillelinjer.

Følg disse trin til hvordan du spiller Sails of Gold:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Spil Sails of Gold online med 10 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Du kan selv vælge at satse på imellem 1 til 10 linjer. For at øge muligheden for at vinde 2500000kr, er det bedst at spille Sails of Gold med så mange aktive spillelinjer som muligt. Derfor anbefaler vi at du beholder 10 aktive spillelinjer på Play’n GO’s Sails of Gold.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Tværtimod er der spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

Play’n GO lader dig vælge værdien af mønterne på Sails of Gold. Det kaldes også nogle gange for møntstørrelse. Det er simpelt – bare klik på møntværdi indstillingen. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 10kr – den højeste møntværdi.

Du skal altid sætte spillelinjerne til maks. antal hvis du vil vinde jackpot på Sails of Gold, men du kan sætte møntværdien til det du ønsker og stadig få din gevinstlinje indsats ganget 1000 gange.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Denne funktion kan varierer hos forskellige casinoer. Kan du selv vælge antal mønter du ønsker at satse på Sails of Gold’s 10 linjer. Ved at klikke på betjeningspanelet kan det ændres fra 1, som er den laveste indstilling, til den højeste på 5 mønter per linje.

Du kan ændre antallet af aktive spillelinjer fra 10 linjer, og helt ned til 1. Brug bare knapperne til at slå flere til eller fra.

Alt kan indstilles på en gang, ved et klik på ‘Maks. Indsats’ knappen.

Det betyder at du styre din indsats, og vælge at satse på alt fra 0.1kr til 50kr per linje. Den ganske store maks. indsats på hele 50kr per linje, hentyder at Play’n GO har lavet Sails of Gold spillemaskine til storspillere.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul på Sails of Gold, samtidig med at indstillingerne ikke ændrer sig. Du kan også starte Sails of Gold ved at bruge autospil knappen. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Sails of Gold spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Det er ikke muligt at spille Sails of Gold i fuld skærm. Det er en skam at Play’n GO ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Sails of Gold.

For at afbryde lyden på Sails of Gold skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

På Sails of Gold kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Alle Sails of Gold Symboler

Sails of Gold spilleautomat har 11 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Royal Crest
 • Jeweled Treasure
 • Compass
 • Ace, King and Queen
 • Jack and 10

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Explorer wild symbol
 • Ship scatter symbol
 • Golden Ship symbol
 • Ship freespins symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Royal Crest. Ser du Royal Crest 5 gange på en af de 10 spillelinjer vil det give dig 1000 gange din indsats. Med en indsats på 50 på alle 10 spillelinjer, vil 5 Royal Crest symboler give dig 1000 gange din indsats – eller 250000 mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Sails of Gold ses på billedet her:

Det næstbedste at få er Jeweled Treasure symbolet. Satser du 0.1kr per linje, kan du vinde op til 500 gange din indsats, men satser du 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 25000kr. Efter Jeweled Treasure er der også Compass symbolet, som udbetaler 250 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men kan give dig en gevinst på 12500kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Ace, King and Queen ganger din indsats med henholdsvis 150. Golden Ship symbolet på Sails of Gold vil gange din indsats med per gevinstlinje. Og selv Jack and 10 som er det lavest betalende, vil give dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Foruden wild symbolet, har Play’n GO inkluderet et Ship symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på Sails of Gold. Men alene kan Ship symbolet udbetale en gevinst på gange din indsats.

Symbolet Ship på Sails of Gold udløser free spins.

Sails of Gold’s Linjer

På Sails of Gold video spillemaskine finder du 5 hjul og 10 betalingslinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.Vælg selv hvor mange linjer du vil spille på ved at ændre på antallet af aktive spillelinjer.

Den laveste indsats du kan spille for er 1 mønter eller 1 per spillelinje. Mens maks. indsats er 5 mønter per betalingslinje, hvilket bliver en samlet indsats på 50 mønter i alt. Du indstiller selv møntværdi ved at bruge knapperne nederst.

Som på andre Play’n GO spil, kan du vælge antallet af mønter du vil satse med ‘mønt’ knappen.

Spil Sails of Gold 

*Reklamelink*

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Du læser betalingslinjerne fra venstre til højre.
 • Man skal mindst have 3 ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Et wild/joker symbol erstatter ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler giver gevinst på alle linje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Betalingslinjer skal være aktiveret for at du kan få gevinst dem. Får du en vinderkombination på en betalingslinje som du ikke har aktiveret, vil der ikke blive udbetalt gevinst.

Overblik over Sails of Gold’s Hjul

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Play’n GO spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Dette Play’n GO spil har 11 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Derudover er der et Golden Ship symbol, som kan give dig nogle gode gevinster Sails of Gold.

Sails of Gold Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Sails of Gold jackpot, er der andre fordele som Royal Crest symbolet der udløser gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 2500000kr i kontanter for maks. indsats på 50kr per linje eller 50 i mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Sails of Gold jackpot. Det kan dog være at, dette Play’n GO spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Sails of Gold er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Sails of Gold:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert video spil er knappen der starter spillet. I Sails of Gold er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde 250000 mønter som udbetalt er 2500000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Sails of Gold:

 • Har du brug for mere information så klik på Sails of Gold’s Info ikon
 • Juster lyden på Sails of Gold ved hjælp af lydstyrke kontrollen
 • Brug Maks. Indsats knappen for at indstille din indsats til den maks. værdi
 • Indstil mønter og betalingslinjer

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Dette Play’n GO spil har ingen Turbo funktion, men spilleoplevelsen er stadig i top.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Sails of Gold’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Play’n GO video og få mest muligt ud af at spille Sails of Gold.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. Play’n GO har været så betænksom at give Sails of Gold en autospil knap, hvilket vi er godt tilfredse med.

På Sails of Gold kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

I forhold til indstillingen af autospil på Sails of Gold, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Tilbagebetalingsprocent

Mange spillere forstår ikke hvordan Sails of Gold’s tilbagebetalingsprocenten fungerer. Baseret på udbetalinger over tid, udbetaler spillemaskiner i gennemsnit 93% til 96%. Sails of Gold har en tilbagebetalingsprocent på 96%. Så i gennemsnit udbetaler den 96kr for hver gang der er satset 100kr.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er Sails of Gold et godt valg med 96.25%.

Særlige Funktioner på Sails of Gold

Play’n GO har givet spillet her et wild samt scatter symbol. Herunder kan du læse mere om dem. Denne video har et særligt symbol, nemlig Golden Ship symbolet som får din saldo til at vokse med en gange linje mutiplikator.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Ship. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Sails of Gold belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Her er Ship symbolet:

Wild

Explorer symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Sails of Gold’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Explorer erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

Herover kan du se Sails of Gold’s Explorer symbol.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Sails of Gold har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Play’n GO givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Sails of Gold, kan du stadig få gode gevinster helt op til 1000 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Play’n GO beslutter sig for at give Sails of Gold et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 11 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Sails of Gold’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Royal Crest symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Jeweled Treasure symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 500. Får du fyldt en gevinstlinje med Compass symboler, vil du få udbetalt 250 gange din indsats. Efterfølgende er der Ace, King and Queen som giver dig 150 gange din indsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Jack and 10. Men selv en gevinst på 100 gange din indsats, er da værd at få med.

Spil Sails of Gold 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Sails of Gold, har du et par valgmuligheder:

 • Du kan indstille antallet af linjer
 • Bestem antallet af mønter per linje
 • Indstil værdien af mønter
 • Indstil den efter hvor mange penge du vil satse per linje

Play’n GO har inkluderet fleksible betalingslinjer på Sails of Gold. Du kan derfor, selv vælge mellem 1 og op til 10 linjer.

Er der en fast møntværdi?

Det er vigtigt at vide hvor meget du står til at vinde, derfor har Play’n GO gjort det muligt for dig at bestemme værdien af dine mønter i dette interessante spil.

Sails of Gold’s mønter er fra 0.1kr til 10kr værd i kontanter. Du kan give hvert mønt en værdi fra 0.1kr til 10kr. For at vælge den møntværdi du ønsker, skal du bare klikke på plus og minus knapperne. Et par simple beregninger der omfatter gevinstlinjer og antal mønter fortæller os, at den samlede Sails of Gold indsats går fra 0.1kr til 500kr.

Har Sails of Gold multiplikator funktion?

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Sails of Gold. Sails of Gold har ikke en ekstra gevinst multiplikator. Så selvom mange video spil har det, har Play’n GO ikke tilføjet denne funktion på Sails of Gold.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 100 og 1000, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Multiplikatoren ville have være rart at have, men du finder ikke sådan en på denne video spillemaskine. Beklageligvis kan dette Exploration spil ikke udløse en multiplikator bonus.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Kan Sails of Gold belønne mig med bonusspil?

Er der en Bonus Runde?

Du får intet bonusspil på Sails of Gold. Men får du kan stadig udløse 10 gratis spins.

Spil Sails of Gold 

*Reklamelink*

Gamble Runde

Hvis du godt kan lide at satse alt, vil du elske Sails of Gold’s gamble runde: Gamble. Her kan du fordoble din gevinst eller miste det hele.

Gamble spillet fungerer som følgende: Mens du jubler over din Sails of Gold gevinst, vil Gamble featuren blive udløst. Tager du imod Gamble tilbudet, står du med et valg: om du skal vælge Red eller Black. Gamble tager din Sails of Gold gevinst hvis du tager fejl, men fordobler den hvis du har ret.

Sails of Gold’s Design & Grafik

Foruden Sails of Gold’s flotte grafik, der virkelig understøtter Adventure-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver spillere lov til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Justere møntværdien
 • Indstille antallet af mønter
 • Starte auto funktion
 • Vælge Sails of Gold’s maks. indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Satse din gevinst i Gamble spillet
 • Åbne Info for at se Sails of Gold’s regler

Folk der elsker Exploration tema’et, får en autentisk oplevelse på Sails of Gold, dels takket være dens lyd som Play’n GO har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s enkle grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 2500000kr uden at blive distraheret, så brug Sails of Gold’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Maks. Gevinst på Sails of Gold

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Sails of Gold? Bare kig nærmere på dette Adventure relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Royal Crest – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 1000. Med en indsats på 5 mønter per linje og 10kr som møntværdi, vil du få 250000 mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Kan en Sails of Gold strategi give gevinst?

Ingen Sails of Gold strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Sails of Gold’s tilbagebetalingsprocent og house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Sails of Gold’s 5 hjul og 10 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser udbytte.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Play’n GO spil sin egen udbetalingsprocent. På Sails of Gold er der en gennemsnitlig på 96.25%, hvilket er ganske flot.

Når det kommer til Sails of Gold’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.25%, er dine gevinstchancer på de 10 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Sails of Gold spins.

Kort om Play’n GO:

 • Stifter: En gruppe venner
 • Hjemmeside:http://www.playngo.com/
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Grundlagt: 1997

Spil Sails of Gold 

*Reklamelink*