Vind på Prosperity Palace Online

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 1.000 kr. + 50 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling:
100 kr.
LeoVegas bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*
LeoVegas Vilkår:Kun nye spillere. Min. 18 år. Cash freespins fås ved NemID verificering, uden omsætning. For velkomstbonus er indbetaling min. 100 kr. som omsættes 10x og bonussen udbetales i kontanter.18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Spil Prosperity Palace

Leder du efter spænding på en spillemaskine, så er Prosperity Palace et rigtig godt valg. Med flot grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 10 betalingslinjer som udbetaler op til 5000000kr, er du sikret en spændende oplevelse. Spil Prosperity Palace online – den er blandt Play’n GO’s mest populære spillemaskiner og har et Asian tema som Chinese Culture fans er helt vilde med.Du får chancen for at vinde 1000 gange din indsats på Prosperity Palace spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 5000000, for en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Prosperity Palace Funktioner i Spillet

Prosperity Palace er meget mere end blot en spillemaskine som kun Chinese Culture fans vil holde af. Lad os se nærmere på hvad Prosperity Palace rent faktisk tilbyder.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 10 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 96.25%.

Baggrund

Play’n GO er spiludvikleren bag Prosperity Palace, som blev udgivet i 2017. De har stadig licens på spillet. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Play’n GO, for altid at give dig den bedste spilleoplevelse på Prosperity Palace.

Grundregler

Her er en liste over reglerne for Prosperity Palace:

 • Der skal som min. være 2 af samme symbol på en af de 10 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 10 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Prosperity Palace giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Sådan spiller man Prosperity Palace

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Prosperity Palace, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Prosperity Palace spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Prosperity Palace spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har minimum 2 sammenhængende.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Prosperity Palace er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 10 spillelinjer. Du kan også selv slå Turbo tilstand til eller fra.

Følg disse trin til hvordan du spiller Prosperity Palace:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Prosperity Palace med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 5000000kr. Du finder 10 spillelinjer på Prosperity Palace, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 10, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Prosperity Palace online med 10 linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde 5000000kr.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke nærige, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der findes mange spillemaskiner med flere spillelinjer, men som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

Hvis du vil spille Prosperity Palace med rigtige penge, eller en anden Play’n GO’s spilleautomat, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Prosperity Palace er dette dog ikke nødvendigt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, behøver du ikke at rode med indstillingerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Prosperity Palace’s jackpot på 1000 gange din linjeindsats.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Play’n GO har besluttet at holde mønt indstillingen i Prosperity Palace fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Prosperity Palace vil de 10 spillelinjer altid være aktive. Play’n GO har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Prosperity Palace.

Ønsker du at justere din indsats på Prosperity Palace, så brug indsats størrelse/møntværdi knapperne.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.1kr til 100kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 100kr per spillelinje, hentyder Play’n GO at de har sigtet Prosperity Palace mod høje indsats.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Prosperity Palace som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Prosperity Palace er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Prosperity Palace spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Prosperity Palace har desværre ikke en fuld skærm knap. Det burde Play’n GO tilføje, så man rigtig kan nyde Prosperity Palace.

For at afbryde lyden på Prosperity Palace skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

Når det kommer til lydindstillingerne på Prosperity Palace, kan du enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Symbolerne på Prosperity Palace

På Prosperity Palace spilleautomat finder du 10 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Golden Koi Girl
 • Koi Girl
 • Lucky Coins
 • Ace, King og Queen
 • Jack og 10

Du vil derudover også finde:

 • Dragon wild symbol
 • Buddha scatter symbol
 • Buddha freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Golden Koi Girl. Ser du Golden Koi Girl 5 gange på samtlige 10 spillelinjer vil du få 1000 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 10 spillelinjer, vil 5 Golden Koi Girl symboler nemlig udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Prosperity Palace’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Koi Girl. Hvis du satser 0.1kr per linje, kan du få udbetalt op til 500 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse 100kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde 50000kr. Efter Koi Girl er der også det gavmilde Lucky Coins, som belønner dig med 250 gange din indsats selv ved minimum på 0.1kr per linje, men kan øge din saldo med 25000kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Ace, King og Queen ganger din indsats med henholdsvis 150. Og selv Jack og 10 som er det lavest betalende, vil give dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Prosperity Palace er attraktiv fordi den både har Dragon symbolet samt et scatter symbol. Buddha symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Buddha symbolet gange din indsats med .

På Prosperity Palace finder du et Buddha symbol, der udløser free spins.

Prosperity Palace Betalingslinjer

Prosperity Palace video spillemaskine har 5 hjul hvorpå de 10 betalingslinjer er fordelt.

Gevinstlinjer er linjer som løber hen over de 5 hjul på spillet. Det er de linjer som afgør hvor der er gevinst.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Prosperity Palace – de 10 betalingslinjer er altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du vælge antallet af linjer og derved styre indsats niveauet.

Spil Prosperity Palace 

*Reklamelink*

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Betalingslinjer læses altid fra venstre til højre.
 • Du skal mindst have 2 ens symboler på en af betalingslinjerne for at vinde.
 • Et wild/joker symbol kan stå i stedet for ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Kun den højeste gevinst på en betalingslinje giver gevinst. Så hvis du for eksempel får to gevinster, vil du kun få udbetalt den største af de to.
 • De 10 linjer på Prosperity Palace er faste. Du kan ikke deaktivere nogle linjer, og må derfor satse på dem alle. Og da alle betalingslinjerne er aktive, vil 2 ens symboler altid udbetale gevinst.

Hvad kan du forvente af spillets hjul?

På Prosperity Palace kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på Play’n GO’s spil. Det gør dog ikke denne video kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Det vigtigeste på Prosperity Palace er selvfølgelig de 10 symboler herunder et wild og et scatter symbol.

Hvad er den faste Prosperity Palace Jackpot?

Der er ingen fast Prosperity Palace jackpot, men Play’n GO har valgt at give spillet et Golden Koi Girl symbol som udbetaler en gevinst på 1000 gange. Det vil sige at du kan vinde op til 5000000kr i kolde kontanter for maks. indsats på 100kr per linje.

Progressive Jackpots på Play’n GO Spil

Der findes ingen progressiv Prosperity Palace jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette Play’n GO spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Prosperity Palace er en spillemaskine. Med mange detaljer og særlige grafiske ikoner. Play’n GO har udviklet mange flotte spillemaskiner, inklusiv Prosperity Palace. På Prosperity Palace finder du flere funktioner, som du aldrig vil se på klassiske spilleautomater. Hvilket bare er en af grundene, til at du bør prøve Prosperity Palace spillet for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Play’n GO har ikke investeret så meget i Prosperity Palace, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Play’n GO’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Sådan bruges Knapperne

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Prosperity Palace’s knapper fungerer:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på Prosperity Palace. Som på de fleste andre Play’n GO spil, er det den der får hjulene til at spinde. Prosperity Palace kan få din saldo vokse med 5000000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette Play’n GO spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Prosperity Palace
 • Prosperity Palace’s Info der fortæller mere om Prosperity Palace’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Det er muligt på Prosperity Palace, takket været Turbo knappen. Play’n GO har gjort det super nemt – et klik på den og Prosperity Palace’s tempofyldte spil går i gang, hvilket betyder at gevinsterne kommer hurtigere.

Information Fanen

På Prosperity Palace finder du en gevinstoversigt, men derudover har Play’n GO ikke inkluderet en Info knap. Så du bliver nødt til at kontakte support, hvis du vil vide mere om Prosperity Palace’s regler.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Prosperity Palace kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

Det smarte ved autospil knappen er at, du slipper for at bruge Spin . Vil du stoppe de automatiske spin, klikker du blot på knappen igen.

Du kan indstille Prosperity Palace til at afbryde autospil på bestemte tidspunkter.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en konto, samt få en bonus på 10000kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på Prosperity Palace, hvis du vil spille for rigtige penge.

Play’n GO har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du selv sænke antallet af mønter.

Dem der godt kan lide at spille med lave indsats kan satse 0.1kr per linje, hvilket på samtlige 10 linjer bliver en indsats på 1kr.

Play’n GO har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Prosperity Palace. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til 1 mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 10 betalingslinjer er at, dine chancer for at udløse Prosperity Palace’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 1kr, og samtidig have mulighed for at udløse Play’n GO’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Da Play’n GO ikke har valgt at give Prosperity Palace en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til mønter per spin når alle 10 linje er aktive. Kontant, er det 1000kr når du vælger maks. indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Prosperity Palace’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Prosperity Palace, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 96.25%.

Særlige Funktioner på Prosperity Palace

Prosperity Palace har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder.

Scatter

Scatter symbolet på Prosperity Palace kaldes for Buddha. Det ganger din indsats med . Prosperity Palace’s scatter har en anden funktion: at udløse en runde af free spins, som alle jo gerne vil have.

Prosperity Palace’s scatter ses her:

Wild

Hold øje med Wild symbolet Dragon , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Dragon symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Prosperity Palace.

Herover kan du se et billede af Dragon symbolet.

Ekspanderende Wild

Prosperity Palace har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Prosperity Palace.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Prosperity Palace, kan du stadig få gode gevinster helt op til 1000 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Prosperity Palace har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Play’n GO har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 10 symboler udbetaler, så kig på Prosperity Palace’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Golden Koi Girl symboler udbetaler 1000 gange din linjeindsats. Samt at Koi Girl symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 500. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Lucky Coins symbolet, som kan give dig 250 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Ace, King og Queen symboler kan du vinde 150 gange din indsats per linje. Selv det mindst generøse af de 10 symboler, Jack og 10 symbolet, giver en fin gevinst på 100 gange din linjeindsats.

Spil Prosperity Palace nu 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

På Prosperity Palace er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Juster indsats niveauet
 • Du kan angive beløb for indsats per linje

Prosperity Palace har altid 10 linjer aktiveret. Så det er ikke muligt at satse på færre linjer.

Når du vælger indsats niveau betyder det at du kan bestemme hvor meget du vil satse på Prosperity Palace’s 10 betalingslinjer. Foretrækker du at satse lavt, kan du starte med 1 mønster per linje. Men er du mere modig, kan du satse op til 1. Hører du til de forsigtige, vil din samlede indsats komme op på . Det er selvfølgelig ikke værst, men hvis du sammenligner med den maksimale indsats på , er det måske værd at satse lidt mere, da du i sidste ende så kan vinde mere.

Prosperity Palace’s møntværdi

Prosperity Palace giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til kr, eller du kan vælge at satse maks. på kr.

Multiplikator Funktion på Prosperity Palace

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Prosperity Palace’s 100-1000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Play’n GO har ikke inkluderet en multiplikator på dette spil. Selvom mange video spil har denne funktion, finder du ikke sådan en på Prosperity Palace.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Hvilke bonus features har Play’n GO inkluderet?

Bonusser på Prosperity Palace

Prosperity Palace har intet bonusspil. Til gengæld kan du få 10 gratis spins.

Spil Prosperity Palace nu 

*Reklamelink*

Prosperity Palace’s Gamble Runde

En interessant funktion på Prosperity Palace er Gamble dobbelt eller intet runden. Hvis du tør tage chancen, kan du få fordoblet din gevinst.

Interesseret i denne funktion? Sådan her fungerer Gamble: Hvis du vil satse din Prosperity Palace gevinst med det samme, vil Gamble hjælpe dig med dette. Vælg en af de to muligheder – Red eller Black, og vælger du rigtigt, vil din Prosperity Palace gevinst blive dobbelt så stor. Men Gamble vil tage det hele hvis du tager fejl.

Du kan potentielt vinde 10 free spins på forskellige tidspunkter, mens du spiller Prosperity Palace.

Grafiske Oplevelse

Som andre Play’n GO video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Asian-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand
 • Gamble din gevinst i Gamble spillet

Kort sagt, er alt ved dette Play’n GO spil farvet af Chinese Culture temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Prosperity Palace en autentisk stemning som mange spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 1000 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Prosperity Palace er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Chinese Culture lyden, kan du klikke på mute knappen.

Vil du spille Prosperity Palace for rigtige penge?

Med så avanceret grafik og spændende funktioner, er Prosperity Palace virkelig sjov. Men spinder du de 5 hjul for sjov, betyder det du går glip af store kontante gevinster – så at spille denne Play’n GO spillemaskine for rigtige penge virker som en bedre idé.

Den Største Gevinst

Den er ikke let at få, men Prosperity Palace’s topgevinst på 1000 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Golden Koi Girl symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Prosperity Palace’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Hvordan kan Prosperity Palace tips forbedre gevinstchancen?

Ligegyldigt hvor mange Prosperity Palace tips du får, vil dine odds for at vinde på dette video spil altid afhænge af Prosperity Palace’s tilbagebetalingsprocent samt house edge. Tilbagebetalingsprocenten er den gevinst som Prosperity Palace’s i gennemsnit udbetaler over længere tid, mens house edge er den procentdel som beholder.

Den gode nyhed er at Play’n GO gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.25%, hvilket er blandt de bedste. Prosperity Palace skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.25kr for hver 100kr du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

Med hensyn til Prosperity Palace’s volatilitet, udbetaler den generøst, men ikke så ofte. Med en udbetalingsprocent på 96.25%, betyder det at dine vinder odds på de 10 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Prosperity Palace spins.

Kort om Play’n GO:

 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Grundlagt: 1997
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/

Spil Prosperity Palace 

*Reklamelink*