Anmeldelse af Prissy Princess Online Spilleautomat

Spil Prissy Princess 

*Reklamelink*

Spil Prissy Princess og vind

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Spil Introduktion

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Prissy Princess lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1000000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Prissy Princess online – en af Play’n GO’s sjoveste spil, med et Medieval tema som ikke kun Fairy Tale fans holder af.Prissy Princess spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 300, få bonusspil med gode gevinster, få kontante gevinster på op til 1000000, nyde godt af tilfældig linje multiplikator og Dragon’s Breath feature, eller vind endnu mere under Crumbling Tower spillet, alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra 0.1.

Prissy Princess Online Funktioner

Prissy Princess er meget mere end bare en spillemaskine som kun Fairy Tale fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Prissy Princess til noget helt særligt.

Her er mange fremragende features som for eksempel en spændende Prissy Princess bonus runde, samt 15 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 300 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren ligger på 96.56%.

Baggrund

Play’n GO står bag udviklingen af Prissy Princess, som blev udgivet tilbage i 2017. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Play’n GO, så man altid får den bedste Prissy Princess oplevelse.

Spillets Regler

Du ser her en liste over reglerne for Prissy Princess:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 20 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 15 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Minimum indsats er 1
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Følg guiden trin for trin for at spille Prissy Princess:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Du finder 20 spillelinjer på Prissy Princess, fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 20, hvilket vil sige at der altid er 20 aktive linjer. Dette betyder ikke at Prissy Princess begrænser dit spil. Spil Prissy Princess online med en god indsats på de 20 linjer, og måske bliver du den heldige vinder af 1000000kr.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke sjældne, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Prissy Princess gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

Play’n GO lader dig vælge værdien af mønterne på Prissy Princess. Det kaldes også nogle gange for møntstørrelse. Det er simpelt – bare klik på møntværdi indstillingen. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 50kr – den højeste møntværdi.

På spillet er der som standard 20 spillelinjer, men du kan selv vælge den møntværdi som du ønsker og stadig kunne udløse Prissy Princess’s jackpot gevinst på og stadig få din indsats på en gevinstlinje ganget 300 gange.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Play’n GO har i Prissy Princess valgt at have en fast mønt indstilling på per linje.

På Prissy Princess vil man altid spille med alle 20 spillelinjer aktive. Play’n GO har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Prissy Princess.

For at finindstille din indsats på Prissy Princess, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan på denne måde styre din indsats, og vælge at satse alt fra 0.1kr til 50kr per linje. Den forholdsvis høje maks. indsats på hele 50kr per linje, tyder på at Play’n GO har målrettet Prissy Princess spillet mod høje indsats.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Prissy Princess forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Prissy Princess. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Prissy Princess spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Prissy Princess har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Play’n GO få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Prissy Princess spillet.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Prissy Princess, og spille uden at forstyrre andre.

På Prissy Princess er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Prissy Princess Symbolerne

På Prissy Princess spilleautomat er der 15 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Pink Rose Knight
 • Knight with Sword I
 • Knight with Sword II
 • Helmet
 • Crossed Swords
 • Weapon, Suit of Armor and Horn

Du finder yderligere disse symboler:

 • Princess wild symbol
 • Expanded Dragon – the expanding wild
 • Fire – the overlay wild
 • Prissy Princess scatter symbol
 • Scatter bonus symbol

Det symbol som giver den største gevinst , et slags jackpot symbol kan man sige, er Pink Rose Knight. Får du Pink Rose Knight 5 gange på de 20 spillelinjer kan du få 300 gange din indsats udbetalt. Med en indsats på 1 på alle 20 spillelinjer, giver 5 Pink Rose Knight symboler dig nemlig 300 gange din indsats – eller 4000 mønter.

Billedet her viser Prissy Princess’s bedst udbetalende symbol:

Det næstbedst udbetalende symbol er Knight with Sword I. Satser du 0.1kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 250 gange din indsats, men satser du 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 12500kr. Efter Knight with Sword I er der det gavmilde symbol Knight with Sword II, som belønner dig med 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 10000kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Skulle du få symbolerne Helmet og Crossed Swords kan din indsats blive ganget med henholdsvis 100 og 60. Får du det dårligst betalende symbol: Weapon, Suit of Armor and Horn 5 gange, udløses en gevinst på 40 gange din indsats.

Sammen med wild symbolet, får du her et Scatter symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Prissy Princess. Symbolet Scatter kan alene give en gevinst på gange din indsats.

Om Prissy Princess’s Betalingslinjer

Prissy Princess video spillemaskine og 5 hjul og 20 spillelinjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Prissy Princess – de 20 betalingslinjer er altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du vælge antallet af linjer og derved styre indsats niveauet.

Møntværdien kan du selv indstille med møntværdi knapperne.

Spil Prissy Princess 

*Reklamelink*

Sådan bruger du Prissy Princess’s betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 3 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • Overlappende wild symboler kan sprede sig til flere linjer.
 • Det ekspanderende wild symbol breder sig over linjerne så der kommer flere vindende kombinationer.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 20 linjer på Prissy Princess er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 3 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Om Prissy Princess’s Hjul

Play’n GO har givet denne video 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Prissy Princess henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Her finder du 15 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol. Prissy Princess har en helt speciel Expanded Dragon symbol, som dækker et helt hjul eller spredre sig over hele skærmen ligesom Fire wild..

Detaljer om den faste Prissy Princess Jackpot

Mange spil uden jackpot, bliver ofte undervurderet. Det kan godt være at der ikke er en fastsat Prissy Princess jackpot, men i stedet er der det særlige Pink Rose Knight symbol som udløser en multiplikator på 300 gange. Du kan altså vinde helt op til 1000000kr når du satser maks. på 50kr per linje eller 1 mønter.

Progressiv Jackpot

Du finder ingen progressiv Prissy Princess jackpot. Det kan dog være at, Prissy Princess er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Play’n GO spil.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Prissy Princess. Som har et hav af grafiske detaljer og interessante animationer samt lyd der supplerer temaet. Prissy Princess er blot en ud af mange flotte Play’n GO spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Prissy Princess for rigtige penge.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Prissy Princess er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Sådan bruges Knapperne

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Prissy Princess og de fleste andre Play’n GO spil:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Prissy Princess hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 4000 1000000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Prissy Princess:

 • Turbo funktionen – kan du lære mere om nedenfor
 • Indstil mønter
 • Find uddybende forklaring af Prissy Princess’s regler ved at bruge info ikonet
 • Indstil lyden på Prissy Princess

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få bonusspillet afgjort, så brug Turbo funktionen.

Ved at trykke på Turbo knappen på Prissy Princess, kan du fremskynde spillet – enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom bonusrunden. Hvis du får trykket på Turbo knappen ved en fejl eller ikke kan lide det hurtige spil, skal du bare trykke på den igen for at vende tilbage til standard tempo.

Information Fanen

Udover en udbetalingstabel, finder du ikke andre informationer om Prissy Princess. Så du kan blive nødt til at kontakte kundeservice, hvis du vil vide mere om Prissy Princess.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Play’n GO har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på Prissy Princess.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Prissy Princess kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

I forhold til indstillingen af autospil på Prissy Princess, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Prissy Princess for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 10000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Prissy Princess.

Der er ingen Sats En knap på Prissy Princess til at indstille indsatsen til minimum, derfor må du selv ændre antallet af mønter per linje.

Hvis du vil spille med den laveste indsats på 2kr per spin, skal du blot sænke antallet af aktive linjer til 20 samt møntværdien til 0.1.

Prissy Princess har et fast antal betalingslinjer på 20 linjer. Det betyder altså, at der er større chance for at vinde Prissy Princess’s bonusspil og free spins, samt større gevinster til dig.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til mønter på hver af de 20 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 1000kr. Vil spille Prissy Princess med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

På spillemaskiner er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Prissy Princess’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Prissy Princess’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Prissy Princess, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Prissy Princess’s tilbagebetalingsprocent ligger helt klart i toppen med de bedst betalende spil – med en attraktiv 96.56%.

Særlige Funktioner på Prissy Princess

I Prissy Princess spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder. Bonusspillet har sit eget udløsende symbol.

Scatter

Er du heldig at få Prissy Princess’s scatter symbol som hedder Scatter. Så udløses en gevinst på gange din indsats. Udover dette, udløser Scatter også bonusspil.

Nu bør du kunne genkende det:

Wild

Prissy Princess har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er Princess symbolet. Mangler du et enkelt Knight with Sword II symbol for at have 5 på linje, kan Princess symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 250 gange din linjeindsats.

Her kan du se hvordan Princess symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

Det er fedt at Prissy Princess, foruden den almindelige wild, har Expanded Dragon symbolet. Det kan nemlig gange din linjeindsats med når det udvider sig over linjer og hjul.

Stacked Wild

Prissy Princess har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 300 gange.

Overlay Wild

Play’n GO lavede dette spil med den indbringende funktion; overlay wild, også kaldet Fire. Ser du symbolet på de 5 hjul, kan du få en gevinst på gange din indsats per linje. Prissy Princess har også andre wild symboler som kan kombineres med dette, men kun hvis de ikke lander på samme hjul.

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette video spil , så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 5 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 300 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Pink Rose Knight symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser Knight with Sword I symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 250 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 5 af det tredje højst betalende symbol Knight with Sword II, de vil belønne dig med 200 gange linjeindsatsen, og der er også Helmet symbolet som udbetaler 100 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med Crossed Swords symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med 60. Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge Weapon, Suit of Armor and Horn symbol som ganger din indsats med 40.

Spil Prissy Princess 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Prissy Princess er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Vælg niveauet af din indsats
 • Indstil møntværdien
 • Indstil den kontante værdi af din indsats per linje

Vi vil vædde på, at Play’n GO tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har Prissy Princess, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 20 linjer.

Du har muligheden for at vælge niveauet af din indsats. Det betyder, at du kan bestemme værdien af din indsats. På disse 20 linjer skal du minimum satse per linje og op til . Så vælger du maks. på , vil din indsats på alle linjer være 1 mønter per spin.

Er møntværdien fastsat?

Når du får gevinst, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Det kontante beløb du kan satse på Prissy Princess ligger i intervallet 2kr – 1000kr. For at finde den perfekte indsats, kan du give hver mønt en værdi fra 0.1kr til 50kr. Det er super nemt – bare klik indstillingsknapperne.

Multiplikator Gevinst

Med Prissy Princess’s multiplikator Treasure Chest kan du virkelig høste store gevinster, hvilket er en fin feature da Prissy Princess ikke har en jackpot.

Her er nogle detaljer omkring hvordan Treasure Chest virker: når du får gevinst på Prissy Princess, og Treasure Chest kommer frem på skærmen, vin din gevinst blive ganget med op til 100. Du vil minimum få 3 gange din gevinst, hvilket stadig er flot. Treasure Chest funktionen giver dig mulighed for at nyde Prissy Princess’s generøsitet op til 100 gange din almindelige gevinst!

Prissy Princess’s Bonusspil og Free Spins

Hvad tilbyder Prissy Princess?

Information om Prissy Princess’s Bonusspil

Selvfølgelig! Der er denne fede feature på Prissy Princess – Tournament; som kan rette op på tingene hvis din saldo er ved at løbe tør. Play’n GO har inkluderet gevinster op til 4000 mønter eller 200000kr. Tournament vil blive udløst af Scatter symbolet, så hold øje med dette bonus symbol.

Spil Prissy Princess nu 

*Reklamelink*

Gamble Funktion

Desværre, er der ingen gamble feature på Prissy Princess. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Play’n GO spil.

Prissy Princess’s Design & Grafik

Play’n GO designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 15 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se Prissy Princess’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Indstille værdien af hver mønt
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Prissy Princess’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand

Største Gevinst Prissy Princess Kan Udbetale

Den er ikke let at få, men Prissy Princess’s topgevinst på 300 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Pink Rose Knight symboler. Satser du mønter på hver linje med en møntværdi på 50kr, kan du vinde hele 4000 mønter. Du kan få et overblik over Prissy Princess’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Findes der Prissy Princess tricks til at få gevinst?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Prissy Princess tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Prissy Princess’s udbetalingsprocent samt house edge. Udbetalingsprocenten er Prissy Princess’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som i gennemsnit beholder.

Jo højere beløb du satser på dette video spil, jo bedre vil dine vinder odds være. Men du kan også satse lavere og derved spare penge mens du spiller Play’n GO spillemaskiner. Det vigtigste er dog at du finder et system der virker for dig. Definér din spillestil, og spil sådan – i sidste ende vil det blive sjovere på den måde.

Når det kommer til Prissy Princess’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.56%, er dine gevinstchancer på de 20 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Prissy Princess spins.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Stifter: En gruppe venner
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36

Spil Prissy Princess 

*Reklamelink*