Anmeldelse af MultiFruit 81 Online Spilleautomat

Spil MultiFruit 81 

*Reklamelink*

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Præsentation

Vil du have spænding for alle pengene på en 81 måder at vinde spillemaskine, så spil MultiFruit 81 online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 4 hjul og 81 måder at vinde som udbetaler op til 1250000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Play’n GO har udviklet MultiFruit 81 med et Arcade tema, som særligt henvender sig til Fruit Machine fans.MultiFruit 81 spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 1000 gange din linjeindsats, få kontante gevinster på op til 1250000, nyde Expanding Wild Reel feature, eller blive underholdt af eksklusive symboler alt det med en lav min. indsats på per spillelinje.

MultiFruit 81 Features i Spillet

MultiFruit 81 er meget mere end bare en spillemaskine som kun Fruit Machine fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør MultiFruit 81 til noget helt særligt.

Du finder mange underholdende features som samt 9 symboler herunder forskellige typer wilds på denne 81 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 96.55%.

MultiFruit 81’s Historie

MultiFruit 81 udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Play’n GO, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Play’n GO opdaterer regelmæssigt dette 81 måder at vinde spil, for at MultiFruit 81 altid lever op til forventningerne.

MultiFruit 81’s Regler

MultiFruit 81 reglerne er i listen herunder:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 3 af samme symbol på en af de 81 måder at vinde
 • Samtlige gevinster gælder for gevinstkombinationer fra venstre til højre
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 9 af symbolerne
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Sådan virker MultiFruit 81

Målet er at få mindst 3 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på MultiFruit 81. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke MultiFruit 81, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille MultiFruit 81 online og vinde stort.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 4 symboler udløses den største gevinst.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 4 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på MultiFruit 81, da du altid vil satse på 81 måder at vinde. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Følg disse trin til hvordan du spiller MultiFruit 81:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

MultiFruit 81 har 81 måder at vinde fordelt over 4 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 81, hvilket betyder at du ikke kan ændre antallet af linjer. Spil MultiFruit 81 online, så er du et skridt nærmere top gevinsten på 1250000kr på de 81 måder at vinde.

Her vil gevinsterne blive udbetalt fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på 81 måder at vinde spillemaskiner. Gevinsterne er alt andet end nærige, hvilket mange tænker når de ser et spil med så mange linjer her. MultiFruit 81 gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 81 måder at vinde spillemaskiner.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

Hos når man spiller MultiFruit 81 for rigtige penge, eller andre Play’n GO spillemaskiner, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på MultiFruit 81 – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

En fast møntværdi, betyder du ikke behøver at tænke over indstillingerne. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder MultiFruit 81’s jackpot på 1000 gange din linjeindsats.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Play’n GO har i MultiFruit 81 valgt at have en fast mønt indstilling på 1 per linje.

Som tidligere omtalt, på MultiFruit 81 vil man altid spille på alle 81 måder at vinde. Play’n GO har ikke gjort det muligt for dig, selv at ændre på dette. Måske det vil blive ændret på en anden version af MultiFruit 81.

Finjuster din indsats på MultiFruit 81 ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Dette vil starte alle 4 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på MultiFruit 81. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte MultiFruit 81. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 4 hjul der selv spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille MultiFruit 81 spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

MultiFruit 81 har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde Play’n GO rette, så vi kan få lov at spille MultiFruit 81 efter hensigten.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille MultiFruit 81 uden at forstyrre nogen.

Lydindstillingerne på MultiFruit 81 er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

MultiFruit 81 Symbolerne

Der er 9 symboler på MultiFruit 81 spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Red 7
 • Watermelon
 • Blueberries
 • Plum
 • Orange
 • BAR

Du finder yderligere disse symboler:

 • Joker wild symbol
 • Joker – the expanding wild

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Red 7. Ser du Red 7 4 gange på samtlige 81 måder at vinde vil du få 1000 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 81 måder at vinde, vil 4 Red 7 symboler nemlig udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses MultiFruit 81’s højst udbetalende symbol:

Watermelon er det næstbedste symbol. Satser du kr per linje, kan du få en gevinst på 400 gange, men satser du kr per linje og får 4 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Watermelon er der det gavmilde Blueberries symbol, som belønner dig med en gevinst på 200 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan give op til kr når du satser maks. og 4 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Hvis du får Plum eller Orange, kan din indsats blive ganget med henholdsvis 50 og 25. Mens det lavest betalende symbol BAR, vil give dig 10 gange din indsats, hvis du får 4 af dem.

Om MultiFruit 81’s Betalingslinjer

MultiFruit 81 spillemaskine har 81 måder at vinde.

Det betyder, at der er ingen rigtige betalingslinjer i MultiFruit 81. Men i stedet får 81 gevinstlinjer – nemlig 81 måder at vinde. Får du en gevinst kombination med minimum 3 ens symboler på række, udbetales der gevinst, uanset hvor på de 4 hjul de lander. Det føles næsten som om de 9 symboler er blevet scatter.

På dette 81 måder at vinde spil behøver du ikke at slå betalingslinjer til og fra. De 81 måder at vinde på MultiFruit 81 er altid aktive.

Spil MultiFruit 81 

*Reklamelink*

Sådan får du mest ud af MultiFruit 81’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Den ekspanderende wild kan sprede sig hen over linjerne og give flere vinderkombinationer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 81 måder at vinde på MultiFruit 81 er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 3 matchende symboler.

Overblik over MultiFruit 81’s Hjul

Play’n GO har givet denne ways to win 4 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. MultiFruit 81 henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

På de 4 hjul, vil du se 9 standard symboler inklusive et wild symbol. MultiFruit 81 har en helt særlig Joker symbol, som dækker et helt hjul.

Kan man vinde en fast MultiFruit 81 Jackpot?

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast MultiFruit 81 jackpot, men til gengæld er der Red 7 symbolet som kan gange din indsats med 1000. Du kan altså vinde op til 1250000kr hvis du spiller for maks. indsats på mønter.

Om Den Progressive Jackpot

Man kan ikke vinde en progressiv MultiFruit 81 jackpot. Dog er det er muligt at, der findes en jackpot på et af de casinoer som udbyder dette Play’n GO spil, så du stadig har chancen for at vinde en jackpot præmie.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

MultiFruit 81 er ikke en helt almindelig spillemaskine. Den har nemlig intet mindre end 81 måder at vinde. Ovenfor kan du læse mere om hvordan det fungere med 81 måder at vinde i stedet for traditionelle betalingslinjer.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

MultiFruit 81 er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Guide til MultiFruit 81’s Knapperne

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på MultiFruit 81:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige 81 måder at vinde spil er start knappen. På MultiFruit 81 hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 4 hjul, med chance for at vinde op til 1250000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på MultiFruit 81:

 • Indstil lydniveauet på MultiFruit 81
 • Brug info ikonet for at læse mere om MultiFruit 81, såsom regler og gevinster
 • Får fart på spillet med turbo funktion

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Hvis du er for utålmodig til at vente på MultiFruit 81’s gevinster, så er Turbo funktionen lige noget for dig. Play’n GO har tilføjet denne knap så du kan få de 4 hjul til at løbe hurtigere. Start funktionen ved at trykke på MultiFruit 81’s Turbo knap, og afbryd den ved at klikke igen.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med MultiFruit 81’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 4 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på MultiFruit 81 benytte dig af autospil funktionen.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På MultiFruit 81 kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

Min. Indsats

Vil du oprette en konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på MultiFruit 81.

På MultiFruit 81 er der ingen Sats En knap, derfor bliver du nødt til gøre dette manuelt på MultiFruit 81.

MultiFruit 81 har et fast antal betalingslinjer på 81 måder at vinde. Det betyder altså, at der er større chance for at vinde MultiFruit 81’s bonusspil og free spins, samt større gevinster til dig.

Maks. Indsats

På MultiFruit 81 kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 81 måder at vinde. I kontant svarer det til 1000kr. Da Play’n GO ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på MultiFruit 81, for at vælge maks. indsats.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra MultiFruit 81’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I 81 måder at vinde spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på MultiFruit 81, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Med en af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet, er MultiFruit 81 et rigtig godt valg – hele 96.55%.

Særlige Funktioner på MultiFruit 81

Scatter

Det havde selvfølgelig været rart med et scatter symbol, men det er der ikke på MultiFruit 81.

Wild

Det er altid godt at få Joker symbolet, det kan nemlig erstatte MultiFruit 81’s andre symboler. Så hvis du får 3 Blueberries symboler, kan Joker symbolet stå i stedet for det sidste Blueberries symbol, og udbetale gevinst på 200 gange din linjeindsats.

Dette symbol er MultiFruit 81’s Joker symbol.

Ekspanderende Wild

MultiFruit 81 har, foruden en almindelig wild, et Joker symbol, som breder sig over hjulene, og smider penge efter dig – hele 5000 gange din linjeindsats.

Stacked Wild

MultiFruit 81 har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 1000 gange.

Overlay Wild

MultiFruit 81 spillere kan kun ønske, at Play’n GO ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette 81 måder at vinde spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette spil med 81 måder at vinde, så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 4 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 1000 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Red 7 symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser Watermelon symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 400 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 4 af det tredje højst betalende symbol Blueberries, de vil belønne dig med 200 gange linjeindsatsen, og der er også Plum symbolet som udbetaler 50 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med Orange symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med 25. Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge BAR symbol som ganger din indsats med 10.

Spil MultiFruit 81 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Play’n GO har gjort det let for MultiFruit 81 spillere.

 • Indsats niveau indstillingen

Vi vil vædde på, at Play’n GO tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har MultiFruit 81, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 81 måder at vinde.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 81 måder at vinde. Vælger du at satse 1 per linje, på MultiFruit 81’s samtlige 81 måder at vinde, vil din indsats være mønter per spin.

Møntværdien på MultiFruit 81

På MultiFruit 81 kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille og indsats niveau.

Multiplikator

På nogle 81 måder at vinde spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på MultiFruit 81, men du kan stadig udløse Expanding Wild Reel bonusspillet.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Hvad tilbyder MultiFruit 81?

Info om MultiFruit 81’s Bonus Runde

Der er intet bonusspil på MultiFruit 81.spillemaskine.

Spil MultiFruit 81 nu 

*Reklamelink*

Dobbelt eller Intet Funktion på MultiFruit 81

MultiFruit 81 har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da Play’n GO har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Design & Layout

Selvom måder at vinde spilleautomater som dette spil altid fokusere mere på hyppige gevinster, vil MultiFruit 81’s grafik uden tvivl fange din interesse. Foruden de 9 sjove symboler, er der forskellige funktioner der gør dig i stand til:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se MultiFruit 81’s regler

MultiFruit 81’s Maksimale Udbetaling

Når det kommer til gevinsterne på MultiFruit 81, kan du få et overblik over hvor meget MultiFruit 81’s 9 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Red 7 symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 1000. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 4 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan MultiFruit 81 tips forbedre dine odds for at vinde?

Ingen MultiFruit 81 strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette 81 måder at vinde spil afhænger nemlig af MultiFruit 81’s tilbagebetalingsprocent og  house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som MultiFruit 81’s 4 hjul og 81 måder at vinde udbetaler over en periode, hvor house edge viser udbytte.

Play’n GO og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres 81 måder at vinde spil. På MultiFruit 81 er udbetalingsprocenten 96.55% – slet ikke dårligt!

Med hensyn til MultiFruit 81’s volatilitet, udbetaler den generøst, men ikke så ofte. Med en udbetalingsprocent på 96.55%, betyder det at dine vinder odds på de 81 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af MultiFruit 81 spins.

Hurtige Fakta om Play’n GO:

 • Grundlagt: 1997
 • Stifter: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo

Spil MultiFruit 81 

*Reklamelink*