Anmeldelse af Mermaid’s Diamond Online Spilleautomat

Spil Mermaid's Diamond nu 

*Reklamelink*

Spil Mermaid’s Diamond

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Oversigt

Hvis du er på udkig efter spænding på en 720 måder at vinde spillemaskine, så er Mermaid’s Diamond lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 720 måder at vinde som udbetaler op til 1000000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Mermaid’s Diamond online – en af Play’n GO’s sjoveste spil, med et Adventure tema som ikke kun Underwater fans holder af.På Mermaid’s Diamond spillemaskine kan du vinde 1000 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 1000000, nyde Trident Wilds og Divine Intervention feature, alt sammen med en lav minimums indsats på per gevinstlinje.

Mermaid’s Diamond Spil Funktioner

Mermaid’s Diamond er mere end bare en spillemaskine som kun Underwater fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Mermaid’s Diamond kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 10 symboler inklusiv en wild og scatter på denne 720 måder at vinde spillemaskine.

Spillet har også en progressiv jackpot

Baggrund

Mermaid’s Diamond blev udgivet i 2017 af spiludviklere fra Play’n GO, som stadig i dag har licens på spillet. Play’n GO opdaterer samtidig regelmæssigt denne 720 måder at vinde spillemaskine, så man altid får en god oplevelse på Mermaid’s Diamond.

Mermaid’s Diamond’s Regler

Her finder du en liste over reglerne for Mermaid’s Diamond:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 720 måder at vinde
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra begge veje, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 10 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Mermaid’s Diamond omfatter 25 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er
 • Hele beløbet af progressive jackpot udbetales på gevinst tidspunktet
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Hvordan virker Mermaid’s Diamond?

På Mermaid’s Diamond, er målet at få mindst 3 ens symboler, og helt op til 5 på række fra begge veje. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Mermaid’s Diamond anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Mermaid’s Diamond spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Mermaid’s Diamond skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 720 måder at vinde. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Sådan du spiller Mermaid’s Diamond:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Her på Mermaid’s Diamond er der 720 måder at vinde fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 720, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Mermaid’s Diamond online og der er god chance for at du vinder helt op til 1000000kr på de 720 måder at vinde.

Linjerne her udbetaler fra begge veje, hvilket er det mest almindelige på 720 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Mermaid’s Diamond gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 720 måder at vinde spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Når man spiller Mermaid’s Diamond for rigtige penge, eller andre Play’n GO spillemaskiner, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på Mermaid’s Diamond – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

En fast møntværdi, betyder du ikke behøver at tænke over indstillingerne. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder Mermaid’s Diamond’s progressive jackpot.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Play’n GO har besluttet at have en fast mønt indstilling på Mermaid’s Diamond – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Mermaid’s Diamond vil alle 720 måder at vinde. Play’n GO har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Mermaid’s Diamond.

På Mermaid’s Diamond kan du justere størrelsen af din indsats, på indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Mermaid’s Diamond som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Mermaid’s Diamond er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder op til 50 gange i træk.

 • Inden du begynder at spille Mermaid’s Diamond spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

På Mermaid’s Diamond er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde Play’n GO burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Mermaid’s Diamond spillet.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille Mermaid’s Diamond hele natten uden at forstyrre andre.

På Mermaid’s Diamond er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Mermaid’s Diamond Symbolerne

Der er 10 symboler på Mermaid’s Diamond spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Diamond
 • Ruby
 • Topaz
 • Emerald
 • Starfish og Ray
 • Seasnail og Sea Creature

Oven i dem, finder du også:

 • Mermaid wild symbol
 • Treasure Chest scatter symbol
 • Treasure Chest freespins symbol

Diamond er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Diamond 5 gange på alle de 720 måder at vinde vil du få udbetalt 1000 gange din indsats. Med en indsats på på alle 720 måder at vinde, vil 5 Diamond symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Mermaid’s Diamond:

Ruby er det næstbedste symbol. Satser du kr per linje, kan du få en gevinst på 250 gange, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Ruby er der det gavmilde Topaz symbol, som belønner dig med en gevinst på 150 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan give op til kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du Emerald eller Starfish og Ray bliver din indsats ganget med henholdsvis 100 og 75. Får du 5 af det lavest betalende symbol: Seasnail og Sea Creature, vil du blive beløbbet med 50 gange din indsats.

Ikke nok med du at Mermaid’s Diamond har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Treasure Chest. Det kan fuldende samtlige Mermaid’s Diamond vinderkombinationer. Alene kan Treasure Chest symbolet give dig en gevinst på gange din indsats.

Mermaid’s Diamond’s Treasure Chest symbol udløser free spins.

Mermaid’s Diamond’s Gevinstlinjer

Mermaid’s Diamond er en spillemaskine med 720 måder at vinde.

Her finder du ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet får du 720 måder at vinde. Det betyder at alle kombinationer med mindst 3 ens symboler på række, udbetaler gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. På Mermaid’s Diamond opfører de 10 symboler sig næsten som scatter symboler.

Med 720 måder at vinde spil skal man ikke bekymre sig om at slå betalingslinjer til og fra. På Mermaid’s Diamond er de 720 måder at vinde altid aktive.

Spil Mermaid's Diamond 

*Reklamelink*

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra begge veje.
 • Man skal minimum have 3 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Mermaid’s Diamond er de 720 måder at vinde faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 3 matchende symboler altid give gevinst.

Hvor mange hjul er der på Mermaid’s Diamond?

Denne ways to win skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Play’n GO spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Her finder du 10 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol.

Kan man vinde en fast Mermaid’s Diamond Jackpot?

Der er ingen fastsat Mermaid’s Diamond jackpot. Men i stedet har Play’n GO inkluderet et Diamond symbol som kan gange din indsats med 1000. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 1000000kr hvis du satser maks. på mønter.

Den Progressive Jackpot

En af grundene til at mange spillere bliver ved med at spinde de 5 hjul på Mermaid’s Diamond, er fordi Mermaid’s Diamond jackpot ‘puljen’ stiger for hver en indsats. Den progressive jackpot indeholder nemlig den samlede værdi af alle indsatser, siden jackpotten sidst blev udløst. Når der er en som har vundet den progressive jackpot, bliver puljen nulstillet. Men den stiger hurtigt igen, som spillet fortsætter.

Er Spilleautomater og Spillemaskiner det samme?

Ja, Mermaid’s Diamond er en spillemaskine – men med et twist. I stedet for 5 hjul og 10 betalingslinjer, har Mermaid’s Diamond intet mindre end 720 måder at vinde. Du kan læse mere om hvordan de 720 måder at vinde betalingslinjer fungere i det forrige afsnit.

Er Mermaid’s Diamond det man kalder en 3D Spillemaskine?

Mermaid’s Diamond er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Mermaid’s Diamond’s design er kedeligt. Play’n GO er kendt for god grafik, og Mermaid’s Diamond er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 1000000kr. Ikke dårligt, vel?!

Guide til Mermaid’s Diamond’s Knapperne

Her er et par tips til hvordan du bruger Mermaid’s Diamond’s knapper:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest, hedder som oftest Spin eller Start. På Mermaid’s Diamond kaldes den Spin. Et klik på den og de 5 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde mønter som forøger din saldo med 1000000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Mermaid’s Diamond inklusiv:

 • Indstil lydniveauet på Mermaid’s Diamond
 • Brug info ikonet for at læse mere om Mermaid’s Diamond, såsom regler og gevinster
 • Får fart på spillet med turbo funktion

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Hvis du er for utålmodig til at vente på Mermaid’s Diamond’s gevinster, så er Turbo funktionen lige noget for dig. Play’n GO har tilføjet denne knap så du kan få de 5 hjul til at løbe hurtigere. Start funktionen ved at trykke på Mermaid’s Diamond’s Turbo knap, og afbryd den ved at klikke igen.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Play’n GO har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på Mermaid’s Diamond.

Hvis du vælger at bruge Mermaid’s Diamond’s autospil funktion, slipper du helt for at klikke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser.

Bare rolig – du kommer ikke til at gå glip af de særlige features på grund af autospil.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på 720 måder at vinde spil normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Mermaid’s Diamond’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Det bliver næsten ikke bedre, tilbagebetalingsprocenten på Mermaid’s Diamond er tæt på branchens maks. – 94.96 til 95.12%.

Særlige Funktioner på Mermaid’s Diamond

Som mange andre spil, har Mermaid’s Diamond både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Som mange andre spil, har Mermaid’s Diamond et scatter symbol der kaldes for Treasure Chest. Det ganger din indsats med . På Mermaid’s Diamond er scatter symbolets funktion at udløse gratis spins, som vi alle ønsker at få.

Sådan kan du genkende det:

Wild

At få flere gevinst kombinationer er nemt på Mermaid’s Diamond, med Mermaid symbolet der erstatter samtlige andre symboler. Så får du 4 Ruby symboler, kan et Mermaid symbol erstatte det manglende Ruby, og alligevel udløse gevinst på 250 gange din linjeindsats.

Billedet her viser Mermaid’s Diamond’s Mermaid symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Mermaid’s Diamond. Heldigvis har Play’n GO givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

På Mermaid’s Diamond finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 1000 gangen indsatsen.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Mermaid’s Diamond’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr1000000.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 10 symboler udbetaler, så kig på Mermaid’s Diamond’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Diamond symboler udbetaler 1000 gange din linjeindsats. Samt at Ruby symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 250. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Topaz symbolet, som kan give dig 150 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Emerald symboler kan du vinde 100 gange din indsats per linje. Og med 5 Starfish og Ray symboler belønnes du med en gevinst på 75 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 10 symboler, Seasnail og Sea Creature symbolet, giver en fin gevinst på 50 gange din linjeindsats.

Spil Mermaid's Diamond 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Hvis Mermaid’s Diamond har fanget din interesse, måske på grund af dens forholdsvis høje gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Indstil dit indsats niveau

Vi vil vædde på, at Play’n GO tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har Mermaid’s Diamond, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 720 måder at vinde.

En hurtig måde at indstille din indsats på Mermaid’s Diamond er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 720 måder at vinde.

Mermaid’s Diamond’s møntværdi

Fastsættelse af møntværdi er en god måde at holde styr på dine indsatser. Det kræver kun et par klik eller niveauet af din indsats.

Multiplikator

Nogle 720 måder at vinde spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 50 til 1000 gange linjegevinster. Du finder ikke denne funktion på Mermaid’s Diamond, men der er en Trident Wilds og Divine Intervention bonus runde.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvilke features er der på Mermaid’s Diamond?

Er der en Bonus Runde?

Du får intet bonusspil på Mermaid’s Diamond. Men får du kan stadig udløse 25 gratis spins.

Spil Mermaid's Diamond 

*Reklamelink*

Runde

Mermaid’s Diamond har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster som virkelig kan mærkes. Så ligegyldigt hvad de 10 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Mermaid’s Diamond’s Grafik

En af de væsentlige kvaliteter ved Mermaid’s Diamond som en 720 måder at vinde spillemaskine, er at den giver gevinst ret ofte. Men den har også meget andet at byde på, såsom flot Play’n GO grafik og et antal af knapper som kan hjælpe dig med at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Mermaid’s Diamond
 • Starte Turbo funktion
 • Tjekke Mermaid’s Diamond’s info sektion

Når man tænker på Underwater-tema spilleautomater, tænker man på Play’n GO’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Mermaid’s Diamond kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Prøv Mermaid’s Diamond med Rigtige Penge

Med så avanceret grafik og spændende funktioner, er Mermaid’s Diamond virkelig sjov. Men spinder du de 5 hjul for sjov, betyder det du går glip af store kontante gevinster – så at spille denne Play’n GO spillemaskine for rigtige penge virker som en bedre idé.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Når det kommer til gevinsterne på Mermaid’s Diamond, kan du få et overblik over hvor meget Mermaid’s Diamond’s 10 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Diamond symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 1000. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Er der en Mermaid’s Diamond strategi til at vinde?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Mermaid’s Diamond tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette 720 måder at vinde spil afhænger af to ting, Mermaid’s Diamond’s udbetalingsprocent samt house edge. Udbetalingsprocenten er Mermaid’s Diamond’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som i gennemsnit beholder.

Play’n GO og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres 720 måder at vinde spil. På Mermaid’s Diamond er udbetalingsprocenten 95.12% – ikke den bedste vi har set.

Når det kommer til Mermaid’s Diamond’s udbetalinger, kan du forvente store, men knap så hyppige gevinster. Med en udbetalingsprocent på 95.12%, er dine gevinstchancer på de 720 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Mermaid’s Diamond spins.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36

Spil Mermaid's Diamond 

*Reklamelink*