Spil Leprechaun Goes to Hell Online

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 1.000 kr. + 50 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling:
100 kr.
LeoVegas bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*
LeoVegas Vilkår:Kun nye spillere. Min. 18 år. Cash freespins fås ved NemID verificering, uden omsætning. For velkomstbonus er indbetaling min. 100 kr. som omsættes 10x og bonussen udbetales i kontanter.18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Spil Leprechaun Goes to Hell

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så er Leprechaun Goes to Hell måske noget for dig. Med fantastisk grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Leprechaun Goes to Hell online – en af Play’n GO’s mest elskede spil, med et Horror tema som er blandt Treasure fans favoritter.Leprechaun Goes to Hell spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 700, vinde bonusspil og free spins, få kontante gevinster på op til 2500000, alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra 0.1.

Leprechaun Goes to Hell Features

Leprechaun Goes to Hell er meget mere end bare en spillemaskine som kun Treasure fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Leprechaun Goes to Hell kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins og en attraktiv bonus runde, samt 12 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Spillet har også en progressiv jackpot

Baggrund

Leprechaun Goes to Hell udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Play’n GO, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Play’n GO opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Leprechaun Goes to Hell altid lever op til forventningerne.

Regler

Leprechaun Goes to Hell reglerne er i listen herunder:

 • For at opnå gevinst, skal du minimum have 2 af de samme symboler på en af de 25 spillelinjer
 • Gevinster er for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udløser gevinst uanset placering
 • Alle symboler kan erstattes af Wild symbolet – samtlige 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • På en spillelinje vil kun den største gevinst blive udbetalt
 • Free spins featuren på Leprechaun Goes to Hell indeholder 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Mindste indsats er
 • Den progressive jackpot udbetaler hele beløbet der er i puljen på det pågældende tidspunkt
 • Fejl i spillet annullerer automatisk alle indsats og gevinster

Hvordan fungerer Leprechaun Goes to Hell?

På Leprechaun Goes to Hell er målet at få minimum 2 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette Play’n GO spil, vil denne Leprechaun Goes to Hell anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Leprechaun Goes to Hell spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 2 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Leprechaun Goes to Hell skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 25 spillelinjer.

Følg guiden trin for trin for at spille Leprechaun Goes to Hell:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

På Leprechaun Goes to Hell finder du 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 25, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge antallet. Dette gør ikke Leprechaun Goes to Hell mindre attraktiv at spille. Spil Leprechaun Goes to Hell online og sats stort på de 25 linjer, fordi det betyder større vinderchance.

Her vil gevinsterne blive udbetalt fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er alt andet end nærige, hvilket mange tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Leprechaun Goes to Hell gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Leprechaun Goes to Hell’s progressive jackpot.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har sat en fast mønt indstilling på Leprechaun Goes to Hell – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

På Leprechaun Goes to Hell vil man altid spille med alle 25 spillelinjer aktive. Play’n GO har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Leprechaun Goes to Hell.

Juster din indsats på Leprechaun Goes to Hell ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Det betyder at du styre din indsats, og vælge at satse på alt fra 0.1kr til 2kr per linje. Hvis vi skal dømme ud fra dette, ser det ud til at dette Play’n GO spil er beregnet til lav til mellem indsats.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Leprechaun Goes to Hell forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Leprechaun Goes to Hell. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 50 gange i træk.

 • Inden du begynder at spille Leprechaun Goes to Hell spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

Det er ikke muligt at spille Leprechaun Goes to Hell i fuld skærm. Det er en skam at Play’n GO ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Leprechaun Goes to Hell.

På Leprechaun Goes to Hell kan du slippe for lyden ved at trykke på mute, så du kan få ro til at koncentrere dig om spillet.

Leprechaun Goes to Hell har ikke en lydstyrke funktion hvor du kan skrue op/ned. Du kan enten skrue helt op eller slukke for lyden.

Symboler på Leprechaun Goes to Hell

Der er 12 symboler på Leprechaun Goes to Hell spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Skull & Bones Tophat
 • Pentagram Trinket
 • Skull Trident
 • Poison Potion
 • Ace
 • 10

Sammen med disse, finder du også:

 • Evilene og Leprechaun wild symbol
 • Leprechaun Goes to Hell scatter symbol
 • Evilene bonus symbol
 • Scatter freespins symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er Skull & Bones Tophat. Fremkommer Skull & Bones Tophat 5 gange på alle 25 spillelinjer vil det udbetale 700 gange din indsats. Er din indsats på alle 25 spillelinjer, vil 5 Skull & Bones Tophat symboler nemlig give en gevinst på 700 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser Leprechaun Goes to Hell’s bedst betalende symbol:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Pentagram Trinket. Satser du 0.1kr per linje, kan du nemlig vinde 400 gange din indsats, og satser 2kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 800kr. Derefter er der det gavmilde Skull Trident symbol, som belønner dig med en gevinst på 250 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men som kan forøge din saldo med 500kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Poison Potion og Ace ganger din indsats med henholdsvis 200 og 150. Og det lavest betalende symbol 10, kan give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 på en spillelinje.

Ikke nok med du at Leprechaun Goes to Hell har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Scatter. Det kan fuldende samtlige Leprechaun Goes to Hell vinderkombinationer. Alene kan Scatter symbolet give dig en gevinst på 1250 gange din indsats.

Mellem de mange symboler på Leprechaun Goes to Hell, finder du også nogle som ikke er så almindelige på video spil. Herimellem Scatter symbolet der udløser free spins på Leprechaun Goes to Hell, og Evilene der begynder bonusspillet.

Leprechaun Goes to Hell Betalingslinjer

På Leprechaun Goes to Hell video spillemaskine er der 5 hjul og 25 linjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

Man kan ikke slå spillelinjerne til eller fra på Leprechaun Goes to Hell – de 25 spillelinjer er nemlig altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Spil Leprechaun Goes to Hell nu 

*Reklamelink*

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • På Leprechaun Goes to Hell udbetales gevinster fra venstre til højre.
 • Bare du har mindst 2 ens symboler på en spillelinje.
 • Leprechaun Goes to Hell’s wild kan erstatte de almindelige symboler på en spillelinje.
 • Scatter giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 25 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 2 matchende symboler udbetales der gevinst.

Hvor mange hjul er der på Leprechaun Goes to Hell?

De 5 hjul på Leprechaun Goes to Hell spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Play’n GO har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Når du spiller på Leprechaun Goes to Hell er der 12 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Detaljer om den faste Leprechaun Goes to Hell Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Leprechaun Goes to Hell jackpot, men til gengæld er der Skull & Bones Tophat symbolet som kan gange din indsats med 700. Du kan altså vinde op til 2500000kr hvis du spiller for maks. indsats på 2kr per linje eller mønter.

Progressiv Jackpot på Leprechaun Goes to Hell

Når det kommer til gevinster på Leprechaun Goes to Hell, er den progressive jackpot den mest eftertragtede. Leprechaun Goes to Hell jackpot puljen består nemlig af den samlede værdi af alle indsatser, som alle Leprechaun Goes to Hell spillere har satset siden sidst jackpotten blev vundet. Når den er udløst bliver beløbet nulstillet. Men derefter stiger beløbet straks igen.

Er Leprechaun Goes to Hell det man kalder en 3D Spillemaskine?

Leprechaun Goes to Hell er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Hvordan bruges Knapperne?

Forklaring af knappernes funktioner på Leprechaun Goes to Hell:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på Leprechaun Goes to Hell. Som på de fleste andre Play’n GO spil, er det den der får hjulene til at spinde. Leprechaun Goes to Hell kan få din saldo vokse med 2500000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette Play’n GO spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Kontrol til at justere lydniveauet på Leprechaun Goes to Hell
 • Info ikon som viser dig Leprechaun Goes to Hell’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins samt bonusrunde, så kan du bruge Turbo knappen.

Du finder desværre ikke denne funktion på Leprechaun Goes to Hell, men det tager intet væk fra spilleglæden på Leprechaun Goes to Hell.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Leprechaun Goes to Hell’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Play’n GO video og få mest muligt ud af at spille Leprechaun Goes to Hell.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Leprechaun Goes to Hell’s sjove features. Sæt Leprechaun Goes to Hell på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Leprechaun Goes to Hell kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

De 5 hjul kan programmeres til at stoppe, hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Hvis du beslutter dig for at åbne en spilkonto, i form af 10000kr, bør du først tjekke Leprechaun Goes to Hell’s minimums indsats.

Play’n GO har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du selv sænke antallet af mønter.

Med den mindste linjeindsats på 0.1. Spiller du for en beskeden indsats på 2.5kr per spin.

På Leprechaun Goes to Hell er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 25 linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Leprechaun Goes to Hell’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 25 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 50kr. Vil spille Leprechaun Goes to Hell med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

På spillemaskiner er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Leprechaun Goes to Hell’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Leprechaun Goes to Hell’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Leprechaun Goes to Hell, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Tilbagebetalingsprocenten på Leprechaun Goes to Hell er klart en af de højeste – med en virkelig flot96.54%.

Særlige Funktioner på Leprechaun Goes to Hell

Blandt Leprechaun Goes to Hell’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder. Du kan nemlig vinde bonusspil og gratis spins, hvis Evilene og Scatter lander til din fordel.

Scatter

På Leprechaun Goes to Hell kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Scatter. Det ganger nemlig hele din indsats med 1250. Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Her ses et billede af scatter symbolet:

Wild

I tilfælde af du får 4 Skull Trident og bare har brug for en mere for at få 5 på række, og derved udløse gevinst på 250 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for Leprechaun Goes to Hell’s Evilene og Leprechaun symbolsom erstatter den manglende Skull Trident symbol.

Dette symbol er Leprechaun Goes to Hell’s Evilene og Leprechaun symbol.

Ekspanderende Wild

Du finder mange underholdende funktioner på Leprechaun Goes to Hell, men den ekspanderende wild er ikke en af dem. Men hvad så? Leprechaun Goes to Hell har så mange andre funktioner der kan få din saldo til at vokse.

Stacked Wild

Play’n GO har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Leprechaun Goes to Hell har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Play’n GO har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 12 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Leprechaun Goes to Hell og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Skull & Bones Tophat symboler, det udbetaler hele 700 gange linjeindsatsen. Pentagram Trinket er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 400, hvilket stadig er flot. Skull Trident er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 250 gange din indsats. Leprechaun Goes to Hell’s fjerde højst betalende symbol er Poison Potion. Får du 5 af disse symboler, vinder du 200 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Ace symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 150. 10 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 50 gange din indsats per linje.

Spil Leprechaun Goes to Hell nu 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Play’n GO har gjort det let for Leprechaun Goes to Hell spillere.

 • Vælg indsats niveau
 • Indstil din kontante indsats per linje

På Leprechaun Goes to Hell er der ikke fleksible betalingslinjer. Du er derfor tvunget til at satse på alle 25 linjer.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 25 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Leprechaun Goes to Hell’s samtlige 25 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Er der en fast møntværdi?

Mønterne på Leprechaun Goes to Hell har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

Multiplikator Funktion på Leprechaun Goes to Hell

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Leprechaun Goes to Hell. Leprechaun Goes to Hell har ikke en ekstra gevinst multiplikator. Men til gengæld kan du vinde Leprechaun Goes to Hell’s progressive jackpot.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Leprechaun Goes to Hell?

Bonus Funktioner på Leprechaun Goes to Hell

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Infernal Spins, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Leprechaun Goes to Hell.

Spil Leprechaun Goes to Hell 

*Reklamelink*

Leprechaun Goes to Hell’s Gamble Runde

Leprechaun Goes to Hell har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster som virkelig kan mærkes. Så ligegyldigt hvad de 12 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Grafik & Design

Leprechaun Goes to Hell er en af de typiske Play’n GO video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Horror spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Leprechaun Goes to Hell
 • Tjekke Leprechaun Goes to Hell’s info sektion

På en video spilleautomat, er lyden vigtige. Play’n GO har sørget for at den passer fint til Leprechaun Goes to Hell’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Spil Leprechaun Goes to Hell Online for Penge

Man bliver hurtigt fanget af Leprechaun Goes to Hell’s flotte grafik, men det er jo gevinsterne vi er interesserede i. Så hold fokus på at vinde de gode gevinster.

Højeste Udbetaling på Leprechaun Goes to Hell

Hvor store gevinster kan du så forvente på Leprechaun Goes to Hell? Tjek gevinstoversigten for dette Play’n GO’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Skull & Bones Tophat er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 700 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Skull & Bones Tophat symboler på en gevinstlinje.

Findes der Leprechaun Goes to Hell tricks der forbedre gevinstchancen?

Ligegyldigt hvor mange Leprechaun Goes to Hell tips du får, vil dine odds for at vinde på dette video spil altid afhænge af Leprechaun Goes to Hell’s tilbagebetalingsprocent samt house edge. Tilbagebetalingsprocenten er den gevinst som Leprechaun Goes to Hell’s i gennemsnit udbetaler over længere tid, mens house edge er den procentdel som beholder.

Den gode nyhed er at Play’n GO gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.54%, hvilket er blandt de bedste. Leprechaun Goes to Hell skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.54kr for hver 100kr du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

Med hensyn til Leprechaun Goes to Hell’s volatilitet, udbetaler den generøst, men ikke så ofte. Med en udbetalingsprocent på 96.54%, betyder det at dine vinder odds på de 25 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Leprechaun Goes to Hell spins.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Grundlagt: 1997
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/

Spil Leprechaun Goes to Hell nu 

*Reklamelink*