Prøv lykken på Jade Magician Online

Spil Jade Magician 

*Reklamelink*

Spil Jade Magician

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Jade Magician Funktioner

Jade Magician har meget mere at byde på end blot hvad Magic fans foretrækker. Lad os tage et kig på hvilke specifikke funktioner Jade Magician kan tilbyde.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins og en gavmild bonus runde, samt 9 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 2500 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 96.53%.

Spil Jade Magician online – for eksempel med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster.

Udgivelse af Jade Magician

Play’n GO er spiludvikleren bag Jade Magician, som blev udgivet i 2017. De har stadig licens på spillet. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Play’n GO, for altid at give dig den bedste spilleoplevelse på Jade Magician.

Spilleregler

Herunder ses en oversigt over reglerne for Jade Magician:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 15 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for aktive spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 9 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Jade Magician udløser 5 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er 1
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvordan spiller man Jade Magician?

På Jade Magician er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Jade Magician anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Jade Magician online og vinde rigtige penge.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at vælge møntværdi. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 3 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Jade Magician video kan du indstille antallet af aktive spillelinjer, du ønsker at spille på. For størst gevinst chancer, skal du spille på alle 15 spillelinjer.

Her er en guide til at spille Jade Magician:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil Jade Magician online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 62500kr. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 15 spillelinjer aktive i dette Play’n GO spil. På Jade Magician er der 15 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Du kan altså vælge at spille på imellem 1 til 15 linjer.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Du kan finde mange andre spillemaskiner med flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 15 linjer.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

Nogle gange, bliver det også kaldet møntstørrelse. På Jade Magician lader Play’n GO dig vælge værdien af hver mønt. Det er super nemt – et par klik på de rigtige knapper. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr hvilket er den mindste møntværdi, og op til 2.5kr – den største møntværdi.

Spillelinjerne bør altid indstilles til maks. antal hvis du vil vinde Jade Magician’s jackpot, men du kan sætte møntværdien til hvad som helst og stadig få din indsats på en vinderlinje ganget med 2500.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Denne funktion kan varierer hos forskellige casinoer. Kan du selv vælge antal mønter du ønsker at satse på Jade Magician’s 15 linjer. Ved at klikke på betjeningspanelet kan det ændres fra 1, som er den laveste indstilling, til den højeste på 5 mønter per linje.

Her kan du satse på op til 15 linjer, eller sænke antallet helt ned til 1. Ved at bruge spillelinje knapperne kan du slå flere til eller fra.

For at indstille alt på en gang, brug ‘Maks. Indsats’ knappen.

Således kan du ændre din indsats, og vælge at satse på mellem 0.1kr og 12.5kr per linje. Den ganske høje maks. indsats per linje på 12.5kr, antyder at Play’n GO har målrettet Jade Magician mod alle jer der altid satser stort.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul på Jade Magician, samtidig med at indstillingerne ikke ændrer sig. Du kan også starte Jade Magician ved at bruge autospil knappen. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 50 gange i træk.

 • Du bør også overveje indstillingerne for lyden og fuld skærm, inden du går i gang med at spille Jade Magician spillemaskine.

Jade Magician har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Play’n GO få rettet, så man virkelig kan nyde Jade Magician spillet.

Lyden på Jade Magician kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

Lydindstillingerne på Jade Magician er simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Det er ikke muligt at skrue op/ned for lydstyrken.

Alle Symboler på Jade Magician

På Jade Magician spilleautomat er der i alt 9 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Dragon
 • White Tiger
 • Phoenix
 • Earth Jade
 • Fire Jade
 • Water Jade

Oven i dem, finder du også:

 • Jade Magician wild symbol
 • Jade Magician scatter symbol
 • Jade Magician bonus symbol
 • Jade Magician freespins symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Dragon. Ser du Dragon 5 gange på en af de 15 spillelinjer vil det give dig 2500 gange din indsats. Med en indsats på 75 på alle 15 spillelinjer, vil 5 Dragon symboler give dig 2500 gange din indsats – eller 25000 mønter.

På billedet her ses Jade Magician’s højst udbetalende symbol:

White Tiger er det næstbedste symbol. Satser du 0.1kr per linje, kan du få en gevinst på 1000 gange, men satser du 12.5kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 12500kr. Efter White Tiger er der det gavmilde Phoenix symbol, som belønner dig med en gevinst på 500 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan give op til 6250kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du Earth Jade eller Fire Jade vil din indsats blive ganget med henholdsvis 250 og 125. Det symbol der er lavest betalende er Water Jade, men selv her kan du få 75 gange din indsats, hvis du får 5 Water Jade.

Ikke nok med du at Jade Magician har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Jade Magician. Det kan fuldende samtlige Jade Magician vinderkombinationer. Alene kan Jade Magician symbolet give dig en gevinst på gange din indsats.

Blandt Jade Magician’s symboler er der nogle som forholdvis ualmindelige på video spil. For eksempel Jade Magician symbolet der udløser free spins, og Jade Magician symbolet der vil udløse bonusspillet.

Jade Magician Spillelinjer

Jade Magician video spillemaskine har 5 hjul og 15 gevinstlinjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.Du kan vælge hvilke linjer du vil spille på ved at ændre på betalingslinje knapperne.

I spillet er det mindste antal mønter du kan satse 1 mønter – hvilket svarer til 1 mønt per betalingslinje. Maks. indsats per linje er 5 mønter, altså en samlet indsats på 75 mønter. Møntværdien kan du selv ændre på møntværdi indstillingen.

Som med de fleste Play’n GO spil, kan du kontrollere antallet af mønter du vil satse med mønt knappen.

Spil Jade Magician 

*Reklamelink*

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Husk at slå spillelinjerne til for at få gevinst på dem. Lander en vindende kombination på en spillelinje som du ikke har satset på, får du nemlig ikke gevinst udbetalt.

Info om Jade Magician’s Hjul

Hjulene på Jade Magician følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Play’n GO. Så er du vant til at spille video spil, skulle Jade Magician være ligetil for dig.

Når du spiller på Jade Magician er der 9 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Hvad er den faste Jade Magician Jackpot?

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Jade Magician jackpot, men til gengæld er der Dragon symbolet som kan gange din indsats med 2500. Du kan altså vinde op til 62500kr hvis du spiller for maks. indsats på 12.5kr per linje eller 75 mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Der findes ingen progressiv Jade Magician jackpot på dette Play’n GO spil. Men måske du er heldig at, har tilføjet deres egen progressive jackpot til dette spil.

Info om Play’n GO’s Spillemaskiner

Play’n GO har udviklet spillemaskinen Jade Magician. Som er spækket med detaljeretgrafik og gode animationer samt lydeffekter der passer til temaet. Play’n GO har givet Jade Magician en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille Jade Magician for rigtige penge.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Jade Magician er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Jade Magician og de fleste andre Play’n GO spil:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Jade Magician hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 62500kr kontant. Men Jade Magician har andre knapper du også kan få brug for:

 • Har du brug for mere information så klik på Jade Magician’s Info ikon
 • Juster lyden på Jade Magician ved hjælp af lydstyrke kontrollen
 • Brug Maks. Indsats knappen for at indstille din indsats til den maks. værdi
 • Indstil mønter og betalingslinjer

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Desværre har Play’n GO ikke tilføjet Turbo funktion på Jade Magician, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 96.53%.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Jade Magician’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. Play’n GO har været så betænksom at give Jade Magician en autospil knap, hvilket vi er godt tilfredse med.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Play’n GO lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Bare rolig – du kommer ikke til at gå glip af de særlige features på grund af autospil.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Jade Magician for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 10000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Jade Magician.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Jade Magician. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du sænke mønt indsatsen til 1 per linje.

Denne video lader dig satse et minimum af 0.1kr per mønt, hvilket er en minimums indsats på 0.1 på alle 15 gevinstlinjer.

Du behøver ikke nødvendigvis at satse på alle 15 betalingslinjer. Men vil have stor gevinstchance, skal du satse på så mange betalingslinjer som muligt. Vælger du kun 1 af dem, har du ikke ligeså stor chance for at vinde Jade Magician’s gevinster eller bonusspil.

Maks. Indsats

På Jade Magician kan du spille med en maks. indsats på 5 mønter per 15 linje. I kontant svarer det til 187.5kr. Play’n GO har gjort det let at indstille dit spil til maks., du skal bare klikke på yes knappen.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Jade Magician udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Tilbagebetalingsprocenten på Jade Magician er klart en af de højeste – med en virkelig flot 96.53%.

Særlige Funktioner på Jade Magician

Her på Jade Magician finder du både et wild og scatter symbol, læs videre for få mere af vide om dem. Du har chancen for at udløse bonusspil og gratis spins, men kun hvis Jade Magician og Jade Magician symbolerne lander rigtigt.

Scatter

Scatter symbolet på Jade Magician kaldes for Jade Magician. Det ganger din indsats med . Jade Magician’s scatter har en anden funktion: at udløse en runde af free spins, og bonusspil som alle jo gerne vil have.

Det ser sådan her ud:

Wild

Det er altid godt at få wild symbolet, det kan nemlig erstatte Jade Magician’s andre symboler. Så hvis du får 4 Phoenix symboler, kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste Phoenix symbol, og udbetale gevinst på 500 gange din linjeindsats.

Billedet her viser Jade Magician’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Magic spil ikke. Men der er så mange andre features på Jade Magician så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

Play’n GO har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Jade Magician har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette video spil , så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 5 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 2500 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Dragon symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser White Tiger symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 5 af det tredje højst betalende symbol Phoenix, de vil belønne dig med 500 gange linjeindsatsen, og der er også Earth Jade symbolet som udbetaler 250 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med Fire Jade symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med 125. Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge Water Jade symbol som ganger din indsats med 75.

Spil Jade Magician 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Jade Magician? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Play’n GO givet dig et par valgmuligheder.

 • Indstil antallet af betalingslinjer
 • Du kan vælge antallet af mønter per linje
 • Juster møntværdien
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

På Jade Magician kan du justere din indsats med antallet af linjer. Udnyt de fleksible betalingslinjer ved at aktivere fra 1 til 15.

Før du begynder spillet, skal du indstille din indsats. På Jade Magician kan det gøres, ved at ændre antallet af mønter du satser per linje. Det laveste antal mønter du kan satse er 1, men du kan vælge helt op til 5 mønter per linje. Synes du det for mange, kan du bare sænke antallet, og stadig spille på alle 15 linjer. På denne måde, får du en lavere indsats mens du fortsat har store chancer for gevinst.

Jade Magician’s møntværdi

Jade Magician giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til 0.1kr, eller du kan vælge at satse maks. på 2.5kr.

Jade Magician’s mønter er fra 0.1kr til 2.5kr værd i kontanter. Du kan give hvert mønt en værdi fra 0.1kr til 2.5kr. For at vælge den møntværdi du ønsker, skal du bare klikke på plus og minus knapperne. Et par simple beregninger der omfatter gevinstlinjer og antal mønter fortæller os, at den samlede Jade Magician indsats går fra 0.1kr til 187.5kr.

Multiplikator

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 75 til 2500 gange linjegevinster. Leder du efter denne multiplikator på Jade Magician? Så finder du den desværre ikke. Du finder denne ekstra multiplikator på nogle Play’n GO spil, bare ikke Jade Magician.

Som du nok ved, er der spil med 15 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 75 til 2500 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Play’n GO har ikke inkluderet multiplikator feature på Jade Magician. Eftersom Jade Magician ikke har en multiplikator, bliver du nødt til at stole på den hyppige, gevinster.

Bonus Features på Jade Magician

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Jade Magician?

Information om Jade Magician’s Bonusspil

Jep! Er du klar til at vinde på Jade Magician? Der gemmer sig nogle fantastiske gevinster i Second Chance runden. Få dem ved at ramme Jade Magician symboler på dette video spil’s hjul.

Spil Jade Magician nu 

*Reklamelink*

Dobbelt eller Intet i Jade Magician’s Runde

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Jade Magician vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Jade Magician’s Visuelle Features

Mange spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Justere møntværdien
 • Indstille antallet af mønter
 • Starte auto funktion
 • Vælge Jade Magician’s maks. indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se Jade Magician’s regler

Maks. Gevinst på Jade Magician

Hvor store gevinster kan du så forvente på Jade Magician? Tjek gevinstoversigten for dette Play’n GO’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Dragon er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 2500 gange din indsats per linje. Er din indsats på 5 mønter per linje med møntværdi på 2.5kr, så vil din samlede gevinst være 25000 mønter med 5 Dragon symboler på en gevinstlinje.

Findes der Jade Magician tips til at vinde mest muligt?

Der findes ingen Jade Magician tips der forbedre dine odds for at vinde på dette video spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: Jade Magician’s udbetalingsprocent og house edge. Udbetalingsprocenten er det som Jade Magician’s 5 hjul og 15 linjer udbetaler over en længere periode, mens house edge er i gennemsnit tjener.

Play’n GO har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.53%. Der er derfor gode chancer for gevinst på Jade Magician.

Jade Magician’s udbetalingsprocent er på 96.53%, hvilket betyder at din chance for gevinst er ganske udmærket. Du kan forvente at udløse gevinster på Jade Magician hyppigt, dog i mindre summer.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Grundlagt: 1997
 • Stifter: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo

Spil Jade Magician 

*Reklamelink*