Spil Golden Ticket Online

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 1.000 kr. + 50 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling:
100 kr.
LeoVegas bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*
LeoVegas Vilkår:Kun nye spillere. Min. 18 år. Cash freespins fås ved NemID verificering, uden omsætning. For velkomstbonus er indbetaling min. 100 kr. som omsættes 10x og bonussen udbetales i kontanter.18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Indledning

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Golden Ticket lige det du leder efter. Med fængende grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og betalingslinjer som udbetaler op til 400000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Golden Ticket online – et af Play’n GO’s populæreste spil, med et Adventure tema som Circus fans altid vender tilbage til.Golden Ticket spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 1000, få bonusspil med gode gevinster, få kontante gevinster på op til 400000, eller vind endnu mere under Multiplier spillet, alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra .

Golden Ticket Funktioner

Golden Ticket er meget mere end blot en spillemaskine som kun Circus fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Golden Ticket kan tilbyde.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet en spændende Golden Ticket bonus runde, samt 9 symboler og et wild symbol også kaldet joker på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 1000 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 96.73%.

Spil Golden Ticket online med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte download og spille Golden Ticket app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Baggrund

Golden Ticket blev oprindeligt udgivet i 2014, af Play’n GO som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer Play’n GO regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af Golden Ticket.

Regler

Samtlige regler for Golden Ticket ses herunder:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra begge veje
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 9 øvrige symboler
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvorledes spiller man Golden Ticket?

På Golden Ticket er målet at få minimum 3 og op til 5 ens symboler på række fra begge veje. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette Play’n GO spil, vil denne Golden Ticket anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Golden Ticket spilleautomat online og vinde rigtige penge.

For at starte Golden Ticket skal du blot klikke på Start når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

Den bedste chance for at få 5 ens symboler på en spillelinje, får du ved at satse på så mange linjer som muligt. På Golden Ticket er det dog ikke nødvendigt at tænke over dette, da du automatisk satser på spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Her er en guide til hvordan du spiller Golden Ticket:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Golden Ticket med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 400000kr. Du finder spillelinjer på Golden Ticket, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til , hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Golden Ticket online med linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde 400000kr.

Linjerne udbetaler fra begge veje, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Du kan finde mange andre spillemaskiner med flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse linjer.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Når du vil spille Golden Ticket for rigtige penge, eller et andet Play’n GO spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Golden Ticket – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Golden Ticket’s jackpot på 1000 gange din indsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Play’n GO har fastsat antal mønter på Golden Ticket – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når man spiller Golden Ticket vil det altid være med alle spillelinjer aktive. Play’n GO giver dig ikke mulighed for at ændre på det. Men måske det vil blive muligt på en anden version af Golden Ticket.

På Golden Ticket kan du justere størrelsen af din indsats, på indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Klik på Start knappen for at starte spillet.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Golden Ticket forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Golden Ticket er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Start, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 50 gange i træk.

 • Inden du begynder at spille Golden Ticket spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

På Golden Ticket kan man desværre ikke spille i fuld skærm. Play’n GO burde dette, så man kan rigtig kan få lov at nyde Golden Ticket spillet.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille Golden Ticket hele natten uden at forstyrre andre.

Lydindstillingerne på Golden Ticket er simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Det er ikke muligt at skrue op/ned for lydstyrken.

Golden Ticket’s Symboler

Du finder 9 symboler på Golden Ticket spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Ringmaster
 • Strong Man and White Clown
 • Rolling Top Hat and Top Hat
 • Kettlebell with Dumbbell and Kettlebell
 • Juggling Sticks
 • Rolling Top Hat and Top Hat or Kettlebell with Dumbbell and Kettlebell

Udover disse, er der også:

 • Golden Ticket wild symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Ringmaster. Får du Ringmaster 5 gange på alle de spillelinjer vil du få 1000 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle spillelinjer, vil 5 Ringmaster symboler give dig 1000 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Golden Ticket’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Strong Man and White Clown. Hvis du satser kr per linje, kan du få udbetalt op til 600 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde kr. Efter Strong Man and White Clown er der også det gavmilde Rolling Top Hat and Top Hat, som belønner dig med 400 gange din indsats selv ved minimum på kr per linje, men kan øge din saldo med kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Kettlebell with Dumbbell and Kettlebell og Juggling Sticks ganger din indsats med henholdsvis 300 og 200. Det lavest udbetalende symbol er Rolling Top Hat and Top Hat or Kettlebell with Dumbbell and Kettlebell, men selv her kan du få 100 gange din indsats, hvis du får 5 af Rolling Top Hat and Top Hat or Kettlebell with Dumbbell and Kettlebell.

Golden Ticket’s Linjer

Golden Ticket video spillemaskine og 5 hjul og spillelinjer.

Udbetalingslinjer er de linjer der går på tværs af de 5 hjul på spillet. Disse afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

Man kan ikke slå spillelinjerne til eller fra på Golden Ticket – de spillelinjer er nemlig altid aktive.

Styr din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer, som forklaret ovenfor.

Spil Golden Ticket nu 

*Reklamelink*

Tips om betalingslinjer:

 • Golden Ticket’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra begge veje.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de linjer.
 • Wild symbolet erstatter alle de 9 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Golden Ticket’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 5-hjuls spil med faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Golden Ticket’s Hjul

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Play’n GO spil. Men bare fordi hjulene på Golden Ticket kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Det vigtigeste på Golden Ticket er selvfølgelig de 9 symboler herunder et wild symbol.

Detaljer om den faste Golden Ticket Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Golden Ticket jackpot, men til gengæld er der Ringmaster symbolet som kan gange din indsats med 1000. Du kan altså vinde op til 400000kr hvis du spiller for maks. indsats på mønter.

Golden Ticket’s Progressive Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Golden Ticket jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Play’n GO spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Golden Ticket har en interessant grafik. Play’n GO har nok netop udviklet Golden Ticket med den hensigt, at levere en oplevelse som ikke er muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Golden Ticket er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Guide til Knapperne på Golden Ticket

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Golden Ticket:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Golden Ticket hedder den Start. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 400000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Golden Ticket:

 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Golden Ticket
 • Golden Ticket’s Info der fortæller mere om Golden Ticket’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få bonusspillet afgjort, så brug Turbo funktionen.

Ved at trykke på Turbo knappen på Golden Ticket, kan du fremskynde spillet – enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom bonusrunden som indeholder nogle ekstra effekter og klip. Hvis du får trykket på Turbo knappen ved en fejl eller ikke kan lide det hurtige spil, skal du bare trykke på den igen for at vende tilbage til standard tempo.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Golden Ticket’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Start ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Golden Ticket for rigtige penge. Selv hvis du spiller Golden Ticket for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Play’n GO inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Start knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

I forhold til indstillingen af autospil på Golden Ticket, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Golden Ticket.

Uden en Sats En knap, er du nødt til selv at vælge minimum værdi.

På Golden Ticket er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Golden Ticket’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Vil du gerne spille Golden Ticket med maks. indsats – for at vinde store gevinster og ekstra features, så skal du manuelt indstille den din indsats til maks. værdi. På Golden Ticket er maks. indsats mønter, altså 1 mønter på samtlige linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 400kr.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Golden Ticket’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

Golden Ticket har en af markedets bedste tilbagebetalingsprocenter – helt op på 96.73%.

Særlige Funktioner på Golden Ticket

Scatter

Vi er kede af at fortælle, at Play’n GO ikke inkluderet et Scatter symbol på Golden Ticket. Dog har de givet Golden Ticket andre kvaliteter som en bonus runde med masser sjove features og kontante præmier.

Wild

Golden Ticket symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Golden Ticket’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Golden Ticket erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

Herover kan du se Golden Ticket’s Golden Ticket symbol.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Golden Ticket har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Play’n GO givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Golden Ticket, kan du stadig få gode gevinster helt op til 1000 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Play’n GO beslutter sig for at give Golden Ticket et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 9 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Golden Ticket og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Ringmaster symboler, det udbetaler hele 1000 gange linjeindsatsen. Strong Man and White Clown er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 600, hvilket stadig er flot. Rolling Top Hat and Top Hat er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 400 gange din indsats. Golden Ticket’s fjerde højst betalende symbol er Kettlebell with Dumbbell and Kettlebell. Får du 5 af disse symboler, vinder du 300 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Juggling Sticks symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 200. Rolling Top Hat and Top Hat or Kettlebell with Dumbbell and Kettlebell symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 100 gange din indsats per linje.

Spil Golden Ticket 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Golden Ticket er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Indstil dit indsats niveau

På Golden Ticket kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med aktive gevinstlinjer.

Når du vælger indsats niveau betyder det at du kan bestemme hvor meget du vil satse på Golden Ticket’s betalingslinjer. Foretrækker du at satse lavt, kan du starte med 1 mønster per linje. Men er du mere modig, kan du satse op til 1. Hører du til de forsigtige, vil din samlede indsats komme op på . Det er selvfølgelig ikke værst, men hvis du sammenligner med den maksimale indsats på , er det måske værd at satse lidt mere, da du i sidste ende så kan vinde mere.

Møntværdien på Golden Ticket

Mønterne på Golden Ticket har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

Multiplikator Funktionen

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 100 til 1000 gange linjegevinster. I stedet tilbyder, Golden Ticket en lignende funktion – Multiplier cascading hjul.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Golden Ticket?

Information om Golden Ticket’s Bonusspil

Jep! Er du klar til at vinde på Golden Ticket? Der gemmer sig nogle fantastiske gevinster i Golden Ticket runden.

Spil Golden Ticket 

*Reklamelink*

Sådan fordobler du din Golden Ticket gevinst

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Golden Ticket. I stedet har Play’n GO valgt ikke at friste dig, men snarere lade Golden Ticket vise dig sin fulde generøsitet.

Grafiske Oplevelse

Som andre Play’n GO video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Adventure-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand
 • Se mere om Golden Ticket under Info

Golden Ticket’s Store Gevinst

Hvor store gevinster kan du så forvente på Golden Ticket? Tjek gevinstoversigten for dette Play’n GO’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Ringmaster er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Ringmaster symboler på en gevinstlinje.

Er der Golden Ticket tricks som giver større gevinstchance?

Ingen Golden Ticket strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Golden Ticket’s tilbagebetalingsprocent og house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Golden Ticket’s 5 hjul og linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser udbytte.

Golden Ticket har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.73%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Når det kommer til Golden Ticket’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.73%, er dine gevinstchancer på de linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Golden Ticket spins.

Hurtige Fakta om Play’n GO:

 • Grundlagt: 1997
 • Stifter: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo

Spil Golden Ticket nu 

*Reklamelink*