Vind på Golden Legend Online

Spil Golden Legend nu 

*Reklamelink*

Spil Golden Legend og vind

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Overblik

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Golden Legend online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 5 hjul og 50 betalingslinjer som udbetaler op til 4000000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Play’n GO har udviklet Golden Legend med et Asian tema, som særligt henvender sig til Chinese fans.Du får chancen for at vinde 1000 gange din indsats på Golden Legend spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 4000000, for en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Golden Legend Online Funktioner

Golden Legend er meget mere end bare en spillemaskine som kun Chinese fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Golden Legend kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 13 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 1000. Spillet har en god udbetalingsprocent på 96.5%.

Derfor blev Golden Legend udviklet

Play’n GO er spiludvikleren bag Golden Legend, som blev udgivet i 2015. De har stadig licens på spillet. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Play’n GO, for altid at give dig den bedste spilleoplevelse på Golden Legend.

Spil Information

Samtlige regler for Golden Legend er oversigten her:

 • Du skal minimum have 2 af de samme på en af de 50 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de aktive spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 13 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på Golden Legend udløser 20 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er 1
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan virker Golden Legend?

I Golden Legend spillet gælder det om at få mindst 2 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Golden Legend, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Golden Legend spilleautomat online og vinder kontanter.

Du ændrer din indsats ved at indstille møntværdien. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 2 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Golden Legend.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Golden Legend video kan du selv indstille antallet af aktive spillelinjer. For største gevinst chance, skal du spille på alle 50 spillelinjer.

Din trin for trin guide til at spille Golden Legend:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Du finder 50 spillelinjer på Golden Legend, fordelt over 5 hjul. Hvilket vil sige at du kan vælge imellem 1 til 50 linjer. Det er altid bedst at aktivere så mange spillelinjer som der er tilgængelig, for at øge chancen for at vinde 4000000kr. Så spil Golden Legend online med 50 aktive spillelinjer.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Golden Legend gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

På Golden Legend har Play’n GO gjort det muligt at vælge værdien af hver mønt. Til tider kaldes møntværdi også for møntstørrelse. Men det er nemt at indstille, bare klik dig frem til din ønskede møntværdi. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 4kr – den højeste møntværdi.

Spillelinjerne skal altid sættes til maks. antal hvis du vil vinde jackpot på Golden Legend, men møntværdien kan du indstille til det du har lyst til og stadig få din indsats på gevinstlinjen ganget 1000 gange.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Denne feature kan varierer ved forskellige casinoer. Kan du selv vælge antallet af mønter du vil satse på Golden Legend’s 50 linjer. Ved at klikke på knapperne kan det ændres fra 1, hvilket er den laveste indstilling, til den højeste på 5 mønter, som kan satses på en enkelt linje.

Du kan vælge at spille på op til 50 linjer, eller sætte antallet ned til 1. Brug spillelinje knapperne til at slå dem til eller fra.

Du kan indstille alt med et klik på ‘Maks. Indsats’ knappen.

Du kan på denne måde styre din indsats, og vælge at satse alt fra 0.1kr til 20kr per linje. Den forholdsvis høje maks. indsats på hele 20kr per linje, tyder på at Play’n GO har målrettet Golden Legend spillet mod høje indsats.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Golden Legend forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Golden Legend. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Golden Legend spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Golden Legend har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde Play’n GO rette, så vi kan få lov at spille Golden Legend efter hensigten.

Vil du slukke for lyden på Golden Legend, kan du gøre det ved at klikke på mute.

Lydindstillingerne på Golden Legend er simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Det er ikke muligt at skrue op/ned for lydstyrken.

Alle Symboler på Golden Legend

Der er 13 symboler på Golden Legend spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Golden Tiger
 • Golden Lion and Turtle
 • Golden Crane, Fishes, Ace and King
 • Queen, Jack, 10 and 9

Sammen med disse, finder du også:

 • Golden Sycee wild symbol
 • Red Dragon scatter symbol
 • Red Dragon freespins symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Golden Tiger. Fremkommer Golden Tiger 5 gange på samtlige de 50 spillelinjer vil du få 1000 gange din indsats udbetalt. Er din indsats 250 på de 50 spillelinjer, vil 5 Golden Tiger symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller 1000000 mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Golden Legend ses på billedet her:

Golden Lion and Turtle er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 500 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 20kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 10000kr. Golden Crane, Fishes, Ace and King er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 400 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 8000kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Får du 5 af det lavest betalende symbol: Queen, Jack, 10 and 9, vil du blive beløbbet med 200 gange din indsats.

Ikke nok med du at Golden Legend har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Red Dragon. Det kan fuldende samtlige Golden Legend vinderkombinationer. Alene kan Red Dragon symbolet give dig en gevinst på gange din indsats.

Golden Legend’s Red Dragon symbol udløser free spins.

Golden Legend Betalingslinjer

Golden Legend video spillemaskine har 5 hjul og 50 betalingslinjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.Vælg hvor mange linjer du vil spille på ved at ændre på antallet af aktive spillelinjer.

Her kan spilles for en minimums indsats på 1 mønter, hvilket er 1 mønt per linje. Maks. indsats er derimod på 5 mønter per linje, så en samlet indsats på 250. Du kan ændre møntværdi ved at benytte møntværdi knappen.

Som på andre Play’n GO spil, kan du vælge antallet af mønter du vil satse med ‘mønt’ knappen.

Spil Golden Legend 

*Reklamelink*

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 2 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Spillets Hjul

Play’n GO har givet denne video 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Golden Legend henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Det spændende spil Golden Legend har 13 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol.

Info om den faste Golden Legend Jackpot

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Golden Legend jackpot. Men til gengæld er der Golden Tiger symbolet som udløser en stor gevinst på 1000 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 4000000kr i kontanter for maks. indsats på 20kr per linje som er 250 i mønter.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange Play’n GO fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 1000 gange din linje indsats, bliver Golden Legend hurtigt din favorit.

Guide til Golden Legend’s Knapperne

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Golden Legend:

Start Knappen

For at starte Golden Legend eller ethvert andet spil, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Play’n GO spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 4000000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Golden Legend er:

 • Maks. Indsats knappen – som sætter din indsats til maks. i et klik
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Golden Legend
 • Mønt og linjer
 • Golden Legend’s Info der fortæller mere om Golden Legend’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Play’n GO har valgt ikke at give Golden Legend en Turbo knap, men det betyder ikke noget for spilleoplevelsen.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Golden Legend’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Golden Legend for rigtige penge. Selv hvis du spiller Golden Legend for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Play’n GO lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Stop Golden Legend’s hjul hvis du får en speciel feature.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Golden Legend udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Golden Legend’s tilbagebetalingsprocent på niveau med de højeste betalende spil – med en flot 96.5%.

Særlige Funktioner på Golden Legend

Når det kommer til de særlige funktioner, har Golden Legend et wild og scatter symbol som du kan læse mere om nedenfor.

Scatter

Som på de fleste andre spil, er der også et scatter symbol som kaldes Red Dragon. Det udbetaler en gevinst på gange din indsats. Det kan udløse gratis spins, så hold godt øje med det.

Det ser sådan her ud:

Wild

I tilfælde af du får 4 Golden Crane, Fishes, Ace and King og bare har brug for en mere for at få 5 på række, og derved udløse gevinst på 400 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for Golden Legend’s Golden Sycee symbolsom erstatter den manglende Golden Crane, Fishes, Ace and King symbol.

Her kan du se Golden Sycee symbolet.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Golden Legend. Men du kan du nyde Golden Legend’s mange sjove features.

Stacked Wild

Golden Legend har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 1000 gange.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Golden Legend er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Play’n GO vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Alt information om Golden Legend’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Play’n GO’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 13 symbolers udbetalinger. Får du minimum 2 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 50 gevinstlinjer belønner dig med op til 1000 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Golden Tiger. Så kryds fingre for at du får mange af disse Golden Legend symboler! Det næstbedst betalende symbol, Golden Lion and Turtle, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 500 gange din indsats per linje. At vinde 400 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Golden Crane, Fishes, Ace and King vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. og fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis og gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 13 symboler – Queen, Jack, 10 and 9 symbolet udbetaler 200 gange din indsats per linje.

Spil Golden Legend 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Play’n GO har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Fastsættelse af aktive gevinstlinjer
 • Fastsættelse af antal mønter per linje
 • Indstilling af møntværdi
 • Indstilling af beløb for indsats per linje

Golden Legend giver dig valget om, hvor mange betalingslinjer du vil spille på. I alt er der 50 linjer, men du kan vælge ned til 1.

En effektiv måde at styre din indsats på Golden Legend, er ved at justere hvor mange mønter du vil satse per linje. Du kan højst satse 5 mønter. Hvis du ikke har lyst til det, kan du sænke antallet af mønter per linje, i stedet for at satse på færre end 50 linjer. På denne måde, kan du satse mindre mens dine gevinstchancer stadig er i top. Det mindste antal mønter du kan satse, er 1 per linje.

Værdien af Golden Legend’s mønter

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden, vælge hvor mange betalingslinjer du vil satse på.

På Golden Legend kan du satse fra 0.1kr, op til 1000kr som er den højste indsats du kan vælge. Du kan let indstille din ønskede møntværdi ved at bruge yes knappen. For at tilpasse din indsats, kan du indstille møntværdien den starter fra 0.1kr og går op til 4kr.

Golden Legend’s Multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Golden Legend’s 200-1000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Play’n GO har ikke inkluderet en multiplikator på dette spil. Selvom mange video spil har denne funktion, finder du ikke sådan en på Golden Legend.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Golden Legend?

Har Golden Legend et Bonusspil?

Der er ingen bonus runde på Golden Legend. Du får 20 free spins, hvilket er ligesom gratis penge, så – næsten bedre.

Spil Golden Legend nu 

*Reklamelink*

Dobbelt op på din Golden Legend gevinst

Hvis du godt kan lide at satse alt, vil du elske Golden Legend’s gamble runde: Black or Red. Her kan du fordoble din gevinst eller miste det hele.

Golden Legend’s Black or Red spil er nemt spille. Hvis at risikere din Golden Legend gevinst lyder sjovt, skal du vide at Black or Red kan vælges efter hver gevinst. Ved at klikke på gamble knappen får du to valgmuligheder: Red eller Black. Gæt hvilken en der dukker op næste gang og Golden Legend vil fordoble din gevinst. Gæt forkert og Black or Red beholder dine penge.

Golden Legend’s Visuelle Effekter

Mange spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge antal aktive gevinstlinjer
 • Vælge møntværdi
 • Indstille antal mønter
 • Starte en runde auto spins
 • Vælge maks. indsats
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Gamble din gevinst i Black or Red spillet
 • Se mere om Golden Legend under Info

Spil Golden Legend Online med Rigtige Penge

Play’n GO gav den virkelig hele armen da de designede Golden Legend og det kan ses – den er farverig og levende. Med 50 betalingslinjer som kan udbetale op til 4000000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Hvor store gevinster kan du så forvente på Golden Legend? Tjek gevinstoversigten for dette Play’n GO’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Golden Tiger er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Er din indsats på 5 mønter per linje med møntværdi på 4kr, så vil din samlede gevinst være 1000000 mønter med 5 Golden Tiger symboler på en gevinstlinje.

Findes der en Golden Legend strategi?

En Golden Legend strategi kan ikke give dig gevinst. Men Golden Legend’s udbetalingsprocent samt  house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Golden Legend’s 5 hjul og 50 linjer i gennemsnit udbetaler, mens house edge viser casinoets avance.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Golden Legend’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Golden Legend samt andre Play’n GO spil.

På Golden Legend udløses der ofte gevinst, men mindre beløb. Udbetalingsprocenten er på 96.5%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36

Spil Golden Legend 

*Reklamelink*