Anmeldelse af Golden Caravan Online Spilleautomat

Spil Golden Caravan 

*Reklamelink*

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Indledning

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Golden Caravan lige det du leder efter. Med fængende grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 10 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Golden Caravan online – et af Play’n GO’s populæreste spil, med et Desert tema som Treasure fans altid vender tilbage til.Golden Caravan spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 2000 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, alt det med en lav min. indsats på 0.1 per spillelinje.

Golden Caravan Spilfunktioner

Golden Caravan er meget mere end bare en spillemaskine som kun Treasure fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Golden Caravan kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 10 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er på 2000 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren er 96.19%.

Udgivelse af Golden Caravan

Golden Caravan blev lavet af Play’n GO tilbage i 2016. Play’n GO opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at det altid er den bedste version af Golden Caravan der er tilgængelig.

Spilleregler

Herunder er en liste over reglerne for Golden Caravan:

 • Det kræver min. 2 ens symboler på en af de 10 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for aktive spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 10 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Golden Caravan udløser 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er 1
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller man Golden Caravan

På Golden Caravan er det målet at få min. 2 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Golden Caravan anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Golden Caravan online og vinde rigtige penge.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at indstille møntværdien. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Golden Caravan video kan du selv indstille antallet af aktive spillelinjer. For største gevinst chance, skal du spille på alle 10 spillelinjer.

Her er en guide til at spille Golden Caravan:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Du finder 10 spillelinjer på Golden Caravan, fordelt over 5 hjul. Hvilket vil sige at du kan vælge imellem 1 til 10 linjer. Det er altid bedst at aktivere så mange spillelinjer som der er tilgængelig, for at øge chancen for at vinde 2500000kr. Så spil Golden Caravan online med 10 aktive spillelinjer.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Desuden er der, spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

Nogle gange kaldes det også for møntstørrelse, men for det meste bare møntværdi. Play’n GO giver dig her lov at vælge værdien af hver mønt i Golden Caravan. Det er simpelt – bare klik på den rigtige knap. Standardindstillingerne starter ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 10kr – den største møntværdi.

I modsætning til spillelinjerne, som altid skal sættes til maks. antal hvis du vil vinde jackpot på Golden Caravan, kan du indstille møntværdien til det du har lyst til og stadig få din gevinstlinje indsats ganget 2000 gange.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Denne funktion kan varierer hos forskellige casinoer. Kan du selv vælge antal mønter du ønsker at satse på Golden Caravan’s 10 linjer. Ved at klikke på betjeningspanelet kan det ændres fra 1, som er den laveste indstilling, til den højeste på 5 mønter per linje.

Her kan du vælge at satse på op til 10 linjer, eller sætte antallet ned til 1. Brug bare spillelinje knapperne for at slå dem til eller fra.

Din indsats kan let indstilles ved at bruge ‘Maks. Indsats’ knappen.

Du kan selv styre din indsats, og satse alt fra 0.1kr til 50kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 50kr per linje, ser det ud til at Play’n GO har lavet Golden Caravan til spillere der foretrækker høje indsatser.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Golden Caravan. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte Golden Caravan. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 5 hjul der selv spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Golden Caravan spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Golden Caravan har desværre ikke en fuld skærm knap. Det burde Play’n GO tilføje, så man rigtig kan nyde Golden Caravan.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Golden Caravan.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Golden Caravan er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Alle Symbolerne på Golden Caravan

Du har 10 symboler på Golden Caravan spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Chinese Trader
 • Treasure Chest
 • Oasis
 • Ace
 • King and Queen
 • Jack and 10

Du finder yderligere disse symboler:

 • Arabian Trader wild symbol
 • Camel scatter symbol
 • Camel freespins symbol

Chinese Trader er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Chinese Trader 5 gange på alle de 10 spillelinjer vil du få udbetalt 2000 gange din indsats. Med en indsats på 50 på alle 10 spillelinjer, vil 5 Chinese Trader symboler udbetale 2000 gange din indsats – eller 250000 mønter.

Billedet her viser Golden Caravan’s bedst udbetalende symbol:

Treasure Chest er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 750 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 37500kr. Oasis er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 500 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 25000kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Ace og King and Queen kan give dig henholdsvis 200 og 150 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er Jack and 10, vil give dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Foruden Arabian Trader symbolet, kan du være heldig at få et Camel symbol. Det kan erstatte alle andre symboler på Golden Caravan for at fuldende en vinderkombination. Scatter symbolet Camel kan alene udbetale en gevinst på gange din indsats.

Symbolet Camel på Golden Caravan udløser free spins.

Gevinstlinjer

Golden Caravan er en video spillemaskine som har 5 hjul og 10 linjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.Vælg hvor mange linjer du vil spille på ved at ændre på antallet af aktive linjer.

På spillet her er min. indsats 1 mønter eller 1 per gevinstlinje. Foretrækker du høje indsats, er maks. 5 mønter per linje, eller 50 mønter i alt på samtlige gevinstlinjer. Du kan heldivis selv indstille møntværdien, bare brug knappen for møntværdi.

Indstil hvor mange mønter du vil satse med ‘mønt’ knappen.

Spil Golden Caravan 

*Reklamelink*

Kort om betalingslinjer:

 • Golden Caravan’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 2 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • Camel symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Husk at aktiver alle betalingslinjer, ellers får du nemlig ikke gevinst på dem. En vinderkombination på en betalingslinje som ikke er aktiv, udbetaler ikke gevinst.

Overblik over Golden Caravan’s Hjul

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Play’n GO spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

På de 5 hjul, vil du se 10 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol.

Hvor stor er den faste Golden Caravan Jackpot?

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Golden Caravan jackpot. Men til gengæld er der Chinese Trader symbolet som udløser en stor gevinst på 2000 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 2500000kr i kontanter for maks. indsats på 50kr per linje som er 50 i mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du finder ingen progressiv Golden Caravan jackpot. Det kan dog være at, Golden Caravan er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Play’n GO spil.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Golden Caravan er en spillemaskine fra Play’n GO. Med flotte grafiske detaljer og sjove animerede samt fine lydeffekter. På Golden Caravan finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Golden Caravan er så eftertragtet.

Kan Golden Caravan defineres som en 3D Spillemaskine?

Golden Caravan er godt nok ikke en 3D spillemaskine, men det er ikke nødvendigvis en ulempe. Du finder stadig masser af sjove features på dette Play’n GO spil, selvom grafikken måske ikke er så levende som på 3D spillemaskiner. Den rigtige forskel ser du først hvis du spiller på en klassisk spilleautomat – her er det mere end bare udseende der er anderledes.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Dette afsnit er dedikeret til Golden Caravan’s knapper:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på, hedder som oftest Spin eller Start. På Golden Caravan kaldes den Spin. Et klik på den og de 5 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde 250000 mønter som forøger din saldo med 2500000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Golden Caravan inklusiv:

 • Har du brug for mere information så klik på Golden Caravan’s Info ikon
 • Juster lyden på Golden Caravan ved hjælp af lydstyrke kontrollen
 • Brug Maks. Indsats knappen for at indstille din indsats til den maks. værdi
 • Indstil mønter og betalingslinjer

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Play’n GO har valgt ikke at give Golden Caravan en Turbo knap, men det betyder ikke noget for spilleoplevelsen.

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Golden Caravan’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne Play’n GO video og få mest muligt ud af din Golden Caravan oplevelse.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Golden Caravan for rigtige penge. Selv hvis du spiller Golden Caravan for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Play’n GO inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt..

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Golden Caravan’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 96.19%.

Særlige Funktioner på Golden Caravan

Blandt Golden Caravan’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Camel. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Golden Caravan belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Her ses et billede af scatter symbolet:

Wild

I tilfælde af du får 4 Oasis og bare har brug for en mere for at få 5 på række, og derved udløse gevinst på 500 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for Golden Caravan’s Arabian Trader symbolsom erstatter den manglende Oasis symbol.

Herover kan du se Golden Caravan’s Arabian Trader symbol.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Golden Caravan har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Play’n GO givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Golden Caravan, kan du stadig få gode gevinster helt op til 2000 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Golden Caravan har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 10 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Golden Caravan’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Chinese Trader symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 2000 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Treasure Chest symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 750. Får du fyldt en gevinstlinje med Oasis symboler, vil du få udbetalt 500 gange din indsats. Efterfølgende er der Ace som giver dig 200 gange din indsats. Dernæst kan 5 King and Queen symboler, give dig ganske fin gevinst på 150 gange din linjeindsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Jack and 10. Men selv en gevinst på 100 gange din indsats, er da værd at få med.

Spil Golden Caravan nu 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Play’n GO har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Forhøj eller sænk antallet af aktive spillelinjer
 • Du kan indstille antallet af mønter per linje
 • Benyt møntværdi indstillingen
 • Du kan angive beløb for indsats per linje

Golden Caravan giver dig valget om, hvor mange betalingslinjer du vil spille på. I alt er der 10 linjer, men du kan vælge ned til 1.

På samme måde som med de 10 linjer, kan du vælge antallet af mønter. 1 eller 5? Eller noget helt andet? Det er op til dig.

Kan jeg vælge min møntværdi?

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden, vælge hvor mange betalingslinjer du vil satse på.

Golden Caravan’s mønter er fra 0.1kr til 10kr værd i kontanter. Du kan give hvert mønt en værdi fra 0.1kr til 10kr. For at vælge den møntværdi du ønsker, skal du bare klikke på plus og minus knapperne. Et par simple beregninger der omfatter gevinstlinjer og antal mønter fortæller os, at den samlede Golden Caravan indsats går fra 0.1kr til 500kr.

Gevinst med Golden Caravan’s multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Golden Caravan’s 100-2000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Play’n GO har ikke inkluderet en multiplikator på dette spil. Selvom mange video spil har denne funktion, finder du ikke sådan en på Golden Caravan.

Som du nok ved, er der spil med 10 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 100 til 2000 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Play’n GO har ikke inkluderet multiplikator feature på Golden Caravan. Eftersom Golden Caravan ikke har en multiplikator, bliver du nødt til at stole på den hyppige, gevinster.

Gratis Spins og Bonusspil på Golden Caravan

Hvad tilbyder Golden Caravan?

Bonus Funktioner på Golden Caravan

Golden Caravan har intet bonusspil. Til gengæld kan du få 10 gratis spins.

Spil Golden Caravan 

*Reklamelink*

Få dobbelt gevinst udbetalt

Hvis du godt kan lide at satse alt, vil du elske Golden Caravan’s gamble runde: Black or Red. Her kan du fordoble din gevinst eller miste det hele.

Lad os tage et kig på, hvordan Black or Red funktionen virker: For hver gevinst, vil Golden Caravan tilbyde dig fordoble den eller miste det hele. Black or Red vil tilbyde dig valget mellem: Red eller Black. Vælg og se din Golden Caravan gevinst blive fordoblet eller taget fra dig.

Golden Caravan’s Design & Grafik

Mange spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Justere møntværdien
 • Indstille antallet af mønter
 • Starte auto funktion
 • Vælge Golden Caravan’s maks. indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Satse din gevinst i Black or Red spillet
 • Åbne Info for at se Golden Caravan’s regler

Maks. Gevinst på Golden Caravan

Hvor store gevinster kan du så forvente på Golden Caravan? Tjek gevinstoversigten for dette Play’n GO’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Chinese Trader er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 2000 gange din indsats per linje. Er din indsats på 5 mønter per linje med møntværdi på 10kr, så vil din samlede gevinst være 250000 mønter med 5 Chinese Trader symboler på en gevinstlinje.

Findes der en Golden Caravan strategi?

Dine gevinstchancer på Golden Caravan afhænger af spillets udbetalingsprocent og house edge, selv den bedste Golden Caravan strategi kan ikke ændre dette. Golden Caravan’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del  beholder.

Play’n GO og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres video spil. På Golden Caravan er udbetalingsprocenten 96.19% – slet ikke dårligt!

Golden Caravan udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på 96.19%, vil det sige at din gevinstchance på Golden Caravan er ganske fin.

Info om Play’n GO:

 • Stifter: En gruppe venner
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36

Spil Golden Caravan 

*Reklamelink*