Eye of the Kraken Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Eye of the Kraken nu 

*Reklamelink*

Spil Eye of the Kraken

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Introduktion

Søger du et eventyr på en spillemaskine? Så spil Eye of the Kraken online – det vil give dig det du søger. Med fængende grafik, forskellige bonus funktioner, 3 hjul og 8 betalingslinjer som udbetaler op til 500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Eye of the Kraken er en af Play’n GO’s populæreste spillemaskiner, med et Underwater tema som kan tryllebinde de fleste.Et spin på Eye of the Kraken spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 200 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, udbetale gevinster på op til 500000, nyd Pattern Prize and Kraken Tentacles featuren, det kræver kun en min. indsats på per gevinstlinje.

Eye of the Kraken Særlige Funktioner

Eye of the Kraken er meget mere end bare en spillemaskine som kun Exploration fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Eye of the Kraken til noget helt særligt.

Der er et hav af sjove funktioner som for eksempel gratis bonus spins og en gavmild bonus runde, samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 200 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 96.41%.

Prøv og spil Eye of the Kraken online – så kan du vinde kontante præmier. Kan du også prøve Eye of the Kraken app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Oprindeligt blev Eye of the Kraken udgivet og udviklet i 2015, af Play’n GO som stadig har licens på spillet. Play’n GO opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Eye of the Kraken oplevelse.

Grundregler

Eye of the Kraken reglerne er i listen herunder:

 • For at kvalificere dig til en gevinst, skal du mindst have 3 ens symboler på en af de 8 aktive gevinstlinjer
 • Kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symbol udløser gevinst ved enhver placering
 • Eye of the Kraken’s wild symbol kan erstatte ethvert af de 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver en spillelinje udbetales kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Eye of the Kraken omfatter 9 gratis spins
 • Gratis spins udløses også under gratis spins runden
 • Den mindste indsats er
 • Forefindes der fejl i spillet annulleres samtlige spil og gevinster

Hvordan spiller man Eye of the Kraken?

På Eye of the Kraken gælder det om at få mindst 3 og op til 3 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Eye of the Kraken, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Eye of the Kraken spillemaskine online og vinde store beløb.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 3 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Eye of the Kraken.

For størst chance for at få 3 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Eye of the Kraken skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 8 spillelinjer.

Følg guiden her for at spille Eye of the Kraken:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Her på Eye of the Kraken er der 8 spillelinjer fordelt over 3 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 8, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Eye of the Kraken online og der er god chance for at du vinder helt op til 500000kr på de 8 linjer.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der er bestemt spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 8 linjer.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

Skal du spille Eye of the Kraken med rigtige penge, eller et andet Play’n GO spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Eye of the Kraken er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Den faste møntværdi, betyder at du ikke behøver rode med indstillingerne. Du kan i stedet koncentrere dig om at vinde Eye of the Kraken’s jackpot på 200 gange din linjeindsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har valgt at holde mønt indstillingen på Eye of the Kraken låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Spiller du Eye of the Kraken vil det altid være med samtlige 8 spillelinjer. Play’n GO giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Eye of the Kraken.

For at finindstille din indsats på Eye of the Kraken, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan kan de 3 hjul startes, mens indstillingerne på Eye of the Kraken forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Eye of the Kraken er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 3 hjul selv spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Eye of the Kraken spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Eye of the Kraken har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Play’n GO få rettet, så man virkelig kan nyde Eye of the Kraken spillet.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Eye of the Kraken uden at forstyrre nogen.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Eye of the Kraken er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Alle Eye of the Kraken Symboler

Eye of the Kraken spilleautomat har 12 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Torpedo
 • Ship’s Captain
 • Lady Mechanic
 • Old Sailor
 • Helmet
 • Diving Shoes

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Blue Eye of Kraken wild symbol
 • Treasure Chest scatter symbol
 • Kraken Tentacles symbol
 • Torpedo bonus symbol
 • Helmet freespins symbol

Det symbol som giver den største gevinst , et slags jackpot symbol kan man sige, er Torpedo. Får du Torpedo 3 gange på de 8 spillelinjer kan du få 200 gange din indsats udbetalt. Med en indsats på på alle 8 spillelinjer, giver 3 Torpedo symboler dig nemlig 200 gange din indsats – eller mønter.

Nedenfor ses et billede af Eye of the Kraken’s størst udbetalende symbol:

Ship’s Captain er det næstbedste symbol. Satser du kr per linje, kan du få en gevinst på 100 gange, men satser du kr per linje og får 3 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Ship’s Captain er der det gavmilde Lady Mechanic symbol, som belønner dig med en gevinst på 50 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan give op til kr når du satser maks. og 3 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Skulle du få symbolerne Old Sailor og Helmet kan din indsats blive ganget med henholdsvis 15 og 8. Eye of the Kraken’s Kraken Tentacles symbol kan give dig op til gange din indsats. Får du det dårligst betalende symbol: Diving Shoes 3 gange, udløses en gevinst på 4 gange din indsats.

Eye of the Kraken er attraktiv fordi den både har Blue Eye of Kraken symbolet samt et scatter symbol. Treasure Chest symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Treasure Chest symbolet gange din indsats med 1500.

Blandt symbolerne på Eye of the Kraken, finder du nogle der ikke er så almindelige på video spil. Det er for eksempel Helmet symbolet der aktiverer free spins, og Torpedo der starter bonusspil.

Om Eye of the Kraken’s Betalingslinjer

Eye of the Kraken video spillemaskine har 3 hjul og 8 udbetalingslinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 3 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

Det er ikke muligt at slå betalingslinjerne til eller fra på Eye of the Kraken – de 8 betalingslinjer vil altid være aktive.

Indstil dit indsats niveau ved hjælp af linjerne, som forklaret ovenfor.


Spil Eye of the Kraken nu 

*Reklamelink*

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 3 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 8 linjer på Eye of the Kraken er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 3 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Info om Spillets Hjul

Play’n GO har valgt den almindelige retning for hjulene på Eye of the Kraken, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 3 hjul på denne video, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

Dette Play’n GO spil har 12 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Derudover er der et Kraken Tentacles symbol, som kan give dig nogle gode gevinster Eye of the Kraken.

Fast Eye of the Kraken Jackpot

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Eye of the Kraken jackpot. Men til gengæld er der Torpedo symbolet som udløser en stor gevinst på 200 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 500000kr i kontanter for maks. indsats i mønter.

Progressiv Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Eye of the Kraken jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Play’n GO spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Play’n GO har udviklet spillemaskinen Eye of the Kraken. Play’n GO har givet Eye of the Kraken en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille Eye of the Kraken for rigtige penge.

Hvad betyder en 3D Spillemaskine?

Nej, Eye of the Kraken er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 12 symboler og vinderkombinationerne. Play’n GO har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Eye of the Kraken. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

På Eye of the Kraken kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

I forhold til indstillingen af autospil på Eye of the Kraken, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Maks. Indsats

Uden en Maks. Indsats knap, er du nødt til at indstille din indsats manuelt. Vil du satse maks. er det mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 8 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 100kr.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Eye of the Kraken’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Eye of the Kraken’s tilbagebetalingsprocent på niveau med de højeste betalende spil – med en flot 96.41%.

Særlige Funktioner på Eye of the Kraken

Dette Play’n GO spil har et wild og scatter symbol, som er beskrevet herunder. På Eye of the Kraken kan du se frem til bonusspil og gratis spins, når du får Torpedo og Helmet symbolerne. Dette video spil har sit helt eget symbol; Kraken Tentacles som ganger din linjeindsats med .

Scatter

På Eye of the Kraken kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Treasure Chest. Det ganger nemlig hele din indsats med 1500.

Sådan kan du genkende det:

Wild

Wild symbolet Blue Eye of Kraken kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 2 ens Ship’s Captain symboler og så et Blue Eye of Kraken symbol, anse det som at du har fået 3 ens Ship’s Captain symboler, og forvent 100 gange din linjeindsats.

Billedet her viser Eye of the Kraken’s Blue Eye of Kraken symbol.

Ekspanderende Wild

Eye of the Kraken ville nok have været sjovere hvis Play’n GO havde givet den en ekspanderende wild, men det har den desværre ikke. I stedet, har Play’n GO inkluderet andre specielle features til at booste saldoen på din konto.

Stacked Wild

Du kan desværre ikke få stablede wilds på Eye of the Kraken. Dog kan du nyde en gevinst på 200 gange din linjeindsats.

Overlay Wild

På Eye of the Kraken har Play’n GO ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 200 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 12 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Eye of the Kraken’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 3 Torpedo symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 200 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Ship’s Captain symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 100. Får du fyldt en gevinstlinje med Lady Mechanic symboler, vil du få udbetalt 50 gange din indsats. Efterfølgende er der Old Sailor som giver dig 15 gange din indsats. Dernæst kan 3 Helmet symboler, give dig ganske fin gevinst på 8 gange din linjeindsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Diving Shoes. Men selv en gevinst på 4 gange din indsats, er da værd at få med.


Spil Eye of the Kraken 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Eye of the Kraken, har du et par valgmuligheder:

 • Indstilling af indsats niveau

Det er ikke muligt at ændre på antallet af aktive betalingslinjer på dette video spil.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 8 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Eye of the Kraken’s samtlige 8 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Kan jeg vælge min møntværdi?

Det er vigtigt at vide hvor meget du står til at vinde, derfor har Play’n GO gjort det muligt for dig at bestemme værdien af dine mønter i dette interessante spil.

Multiplikator Gevinst

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Eye of the Kraken, men du kan stadig udløse Pattern Prize and Kraken Tentacles bonusspillet.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Hvilke features er der på Eye of the Kraken?

Bonusser på Eye of the Kraken

Absolut! En af de største gevinster på dette video spil kan du udløse under Conquer the Kraken spillet 50000kr.Conquer the Kraken runden bliver aktiveret af det særlige Torpedo symbol.

Til gengæld kan du få 9 gratis spins.

Spil Eye of the Kraken nu 

*Reklamelink*

Dobbelt op på din Eye of the Kraken gevinst

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Eye of the Kraken vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Findes der Free Spins på Eye of the Kraken?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Det kan du få – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Eye of the Kraken. Så derfor er det heldigt at, Play’n GO har inkluderet et bonusspil på Eye of the Kraken som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Jep, det er korrekt. Dive Mode er navnet på free spins runden på Eye of the Kraken. Spil Eye of the Kraken online og du kan blive belønnet med 9 ekstra spins når du spiller.

Eye of the Kraken’s Grafik

Som andre Play’n GO video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Underwater-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se Eye of the Kraken’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Eye of the Kraken’s lydeffekter
 • Få adgang til Eye of the Kraken’s spilleregler

Folk der elsker Exploration tema’et, får en autentisk oplevelse på Eye of the Kraken, dels takket være dens lyd som Play’n GO har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 500000kr uden at blive distraheret, så brug Eye of the Kraken’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Eye of the Kraken’s Store Gevinst

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Underwater spil? Så kig nærmere på Eye of the Kraken’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Torpedo symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 200. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 3 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan en Eye of the Kraken strategi give gevinst?

Dine gevinstchancer på Eye of the Kraken afhænger af spillets udbetalingsprocent og house edge, selv den bedste Eye of the Kraken strategi kan ikke ændre dette. Eye of the Kraken’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del beholder.

Jo højere beløb du satser på dette video spil, jo bedre vil dine vinder odds være. Men du kan også satse lavere og derved spare penge mens du spiller Play’n GO spillemaskiner. Det vigtigste er dog at du finder et system der virker for dig. Definér din spillestil, og spil sådan – i sidste ende vil det blive sjovere på den måde.

Eye of the Kraken tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 96.41%, så du vil blive belønnet med hyppige små gevinster.

Introduktion til Play’n GO:

 • Grundlagt: 1997
 • Stifter: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo

Spil Eye of the Kraken 

*Reklamelink*