Vind på 7 Sins Online

Spil 7 Sins 

*Reklamelink*

Spil 7 Sins hos online casino

Bonus info:
Bonus beskrivelse:
Spil det her:
Hos LeoVegas
Velkomstbonus:
Op til 10.000 kr. + 200 Free Spins
(Regler og vilkår gælder)
Bonus uden indskud:
50 kroner efter NemID verificering
(Regler og vilkår gælder)
Min. indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
35 gange
LeoVegas Bonus:
Spil nu 
*Reklamelink*

Spiloversigt

Vil du underholdes af en spillemaskine, så spil 7 Sins online allerede i dag. Med fængende grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 243 betalingslinjer, samt gevinster på op til kr, er du sikret en underholdende oplevelse. 7 Sins er en elsket Play’n GO spillemaskine, med et sjovt Fantasy tema.7 Sins spillemaskine giver dig en chance for at vinde 250 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, få kontante gevinster på op til , eller blive underholdt af de eksklusive symboler alt sammen med en lav min. indsats på bare per linje.

7 Sins Særlige Funktioner

7 Sins er meget mere end bare en spillemaskine som kun 7 Deadly Sins fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad 7 Sins kan tilbyde.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins og en gavmild bonus runde, samt 14 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 250. Spillet har en god udbetalingsprocent på 96.28%.

Prøv LeoVegas og spil 7 Sins online – så kan du vinde kontante præmier. Hos LeoVegas kan du også prøve 7 Sins app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Bag om 7 Sins

I 2016 blev 7 Sins udviklet af Play’n GO, som også i dag har licens på spillet. Play’n GO opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde 7 Sins så gnidningsløst som muligt.

Spillets Regler

Her ser du en oversigt over reglerne for 7 Sins:

 • Du skal minimum have 3 af de samme på en af de 243 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 14 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på 7 Sins udløser 7 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan virker 7 Sins?

På 7 Sins gælder det om at få mindst 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke 7 Sins, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille 7 Sins spillemaskine online og vinde store beløb.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på 7 Sins, da du så kan vinde op til kr. Hos LeoVegas, kan du prøve 7 Sins på deres website samt mobile site.

Ønsker du blot at prøve 7 Sins for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke LeoVegas download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På 7 Sins behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 243 spillelinjer.

Følg guiden trin for trin for at spille 7 Sins:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Det bedste er selvfølgelig at spille 7 Sins med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde kr. Du finder 243 spillelinjer på 7 Sins, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 243, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil 7 Sins online med 243 linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde kr.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. 7 Sins gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

For at spille 7 Sins for rigtige penge hos LeoVegas, eller andre Play’n GO spilleautomater, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på 7 Sins – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

En fast møntværdi, betyder du ikke behøver at tænke over indstillingerne. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder 7 Sins’s jackpot på 250 gange din linjeindsats.

 • Er din ønskede møntværdi indstillet, så gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har sat en fast mønt indstilling på 7 Sins – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Når der spilles 7 Sins vil det altid være med alle 243 spillelinjer. I spillet her, har Play’n GO nemlig ikke gjort det muligt at indstille det til færre. Måske vil de gøre det på en ny version af 7 Sins.

For at finjustere din indsats på 7 Sins, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på 7 Sins vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte 7 Sins er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte 7 Sins spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Det er ikke muligt at spille 7 Sins i fuld skærm. Det er en skam at Play’n GO ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af 7 Sins.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille 7 Sins hele natten uden at forstyrre andre.

På 7 Sins kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

7 Sins’s Symboler

Der er 14 symboler på 7 Sins spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Greed
 • Lust
 • Wrath
 • Gluttony
 • Envy
 • Diamonds

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Lucky 7 wild symbol
 • Pandora’s Box scatter symbol
 • Double Lucky 7 symbol
 • Pandora’s Box bonus symbol
 • Pandora’s Box freespins symbol

Det symbol som giver den største gevinst , et slags jackpot symbol kan man sige, er Greed. Får du Greed 5 gange på de 243 spillelinjer kan du få 250 gange din indsats udbetalt. Med en indsats på på alle 243 spillelinjer, giver 5 Greed symboler dig nemlig 250 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser 7 Sins’s bedst betalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Lust. Hvis du satser kr per linje, kan du få udbetalt op til 225 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde kr. Efter Lust er der også det gavmilde Wrath, som belønner dig med 200 gange din indsats selv ved minimum på kr per linje, men kan øge din saldo med kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Hvis du får Gluttony eller Envy, kan din indsats blive ganget med henholdsvis 175 og 150. Double Lucky 7 symbolet på 7 Sins kan give dig 700-gange din indsats per linje. Mens det lavest betalende symbol Diamonds, vil give dig 20 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Ikke nok med du at 7 Sins har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Pandora’s Box. Det kan fuldende samtlige 7 Sins vinderkombinationer. Alene kan Pandora’s Box symbolet give dig en gevinst på gange din indsats.

Blandt symbolerne på 7 Sins, finder du nogle der ikke er så almindelige på video spil. Det er for eksempel Pandora’s Box symbolet der aktiverer free spins, og Pandora’s Box der starter bonusspil.

7 Sins Betalingslinjer

7 Sins er en video spillemaskine der har 5 hjul og 243 linjer.

Udbetalingslinjer er de linjer der går på tværs af de 5 hjul på spillet. Disse afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

Du kan ikke vælge at slå spillelinjerne til eller fra på 7 Sins – de 243 spillelinjer vil altid være aktive.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

Spil 7 Sins 

*Reklamelink*

Tips om betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Samtlige af de 243 linjer på 7 Sins er fastlagte. Det betyder at man ikke deaktivere dem, og at de derfor altid er aktive. Fordi alle spillelinjerne er aktive, vil der også blive udbetalt hver gang du får 3 ens symboler på en spillelinje.

Spillets Hjul

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Play’n GO spil. Men bare fordi hjulene på 7 Sins kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Når du spiller på 7 Sins er der 14 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Der er også noget helt særligt på 7 Sins, nemlig Double Lucky 7 symbolet som du eksklusivt finder på spillet her.

Hvad er den faste 7 Sins Jackpot?

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast 7 Sins jackpot, men til gengæld er der Greed symbolet som kan gange din indsats med 250. Du kan altså vinde op til kr hvis du spiller for maks. indsats på mønter.

Progressiv Jackpot

Du finder ingen progressiv 7 Sins jackpot. Men måske har et af de casinoer som har dette Play’n GO spil, tilføjet det til deres progressive egen jackpot pulje.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Play’n GO har udviklet spillemaskinen 7 Sins. Som er spækket med detaljeretgrafik og gode animationer samt lydeffekter der passer til temaet. Play’n GO har givet 7 Sins en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille 7 Sins for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom 7 Sins ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Info om 7 Sins’s Knapper

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan 7 Sins’s knapper fungerer:

Start Knappen

Den vigtigste knap på 7 Sins er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på kr. De andre knapper på 7 Sins som du bør kende er:

 • Lydstyrke indstillingen på 7 Sins
 • Info sektion der giver dig mere information om 7 Sins spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins samt bonusrunde, så kan du bruge Turbo knappen.

Du finder desværre ikke denne funktion på 7 Sins, men det tager intet væk fra spilleglæden på 7 Sins.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se 7 Sins’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Play’n GO video og få mest muligt ud af at spille 7 Sins.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Play’n GO har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på 7 Sins.

Det smarte ved autospil knappen er at, du slipper for at bruge Spin . Vil du stoppe de automatiske spin, klikker du blot på knappen igen.

I forhold til indstillingen af autospil på 7 Sins, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

7 Sins’s tilbagebetalingsprocent ligger helt klart i toppen med de bedst betalende spil – med en attraktiv 96.28%.

Særlige Funktioner på 7 Sins

I 7 Sins spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder. Bonus og free spins spil har deres egne specifikke symboler. I modsætning til de fleste video spil, tilbyder 7 Sins et unikt symbol, Double Lucky 7 som udbetaler op til 700 gange din indsats per linje.

Scatter

Et af de bedste symboler på 7 Sins er scatter symbolet, som også kaldes for Pandora’s Box. Det kan give en gevinst på gange din indsats. En anden funktion som 7 Sins’s scatter symbol har er, at udløse free spins samt bonusspil, hvilket vi alle venter på.

På billedet ses scatter symbolet:

Wild

Lucky 7 symbolet er et særligt symbol der kan erstatte 7 Sins’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Lucky 7 erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

Her kan du se Lucky 7 symbolet.

Ekspanderende Wild

Du finder mange underholdende funktioner på 7 Sins, men den ekspanderende wild er ikke en af dem. Men hvad så? 7 Sins har så mange andre funktioner der kan få din saldo til at vokse.

Stacked Wild

På 7 Sins finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 250 gangen indsatsen.

Overlay Wild

På 7 Sins har Play’n GO ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 250 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om 7 Sins’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at 7 Sins’s størst udbetalende symbol er Greed. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 250 gange din linjeindsats. Dernæst kommer Lust symbolet med en attraktiv gevinst på 225 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Wrath symboler på en aktiv spillelinje, vil din konto stige med 200 gange din indsats . Næste i rækken er Gluttony, som giver 175 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Og med Envy symbolet kan du forvente en gevinst på 150 gange linjeindsatsen. Det dårligst udbetalende af de 14 symboler er Diamonds. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 20.

Register now! 

*Reklamelink*

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Play’n GO har gjort det let for 7 Sins spillere.

 • Vælg niveauet af din indsats

På 7 Sins kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 243 aktive gevinstlinjer.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 243 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Er møntværdien fastsat?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Multiplikator Funktion på 7 Sins

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 20 til 250 gange linjegevinster. Leder du efter denne multiplikator på 7 Sins? Så finder du den desværre ikke. Du finder denne ekstra multiplikator på nogle Play’n GO spil, bare ikke 7 Sins.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på 7 Sins?

Spil 7 Sins nu 

*Reklamelink*

Dobbelt op på din 7 Sins gevinst

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så 7 Sins vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

7 Sins’s Design & Grafik

Mange spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Se 7 Sins’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute 7 Sins’s lydeffekter
 • Få adgang til 7 Sins’s spilleregler

 

Højeste Udbetaling på 7 Sins

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på 7 Sins? Bare kig nærmere på dette Fantasy relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Greed – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 250. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Kan en 7 Sins strategi give gevinst?

Der er to faktorer der afgør hvor gode dine odds er for at få gevinst, ingen 7 Sins tricks kan ændre dette. Den første er 7 Sins’s udbetalingsprocent og den anden er house edge. Udbetalingsprocenten viser hvor meget 7 Sins udbetaler over en periode, mens house edge viser hvor meget i gennemsnit tjener.

Tilbagebetalingsprocenten varierer fra spil til spil. 7 Sins har en anstændig gennemsnitlig udbetaling på 96.28%, hvilket er et pænt beløb.

7 Sins udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på 96.28%, vil det sige at din gevinstchance på 7 Sins er ganske fin.

Om Play’n GO:

 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36

Spil 7 Sins 

*Reklamelink*